Ohjattujen tuntien tuntikuvaukset

CROSSTRAINING

Toiminnallista harjoittelua, jossa yhdistyy sekä voima- että syketreeni


CARDIO

Ohjattua harjoittelua soutu- ja hiihtolaitteilla sekä erilaisilla kuntopyörillä ja juoksumatoilla. Valitse tunnin aluksi yksi laite, jolla teet koko treenin.


CARDIO MIX

Ohjattua harjoittelua soutu- ja hiihtolaitteilla sekä erilaisilla kuntopyörillä ja juoksumatoilla. Tunnin aikana vaihdetaan laitetta kolme kertaa niin, että tunnin aikana juokset, poljet pyörällä, hiihdät sekä soudat.


OCR Race

Tunti pidetään OCR-alueella. Tunti alkaa tekniikkaosuudella jonka jälkeen kierretään OCR-alueen esteitä ratamaisena kiertoharjoitteluna.


OCR Training

Tunti pidetään OCR-alueella hyödyntäen samalla cardiolaitteita. Tunti alkaa lämmittelyllä, jonka jälkeen tehdään kiertoharjoittelutreeni, käyttäen OCR-esteiden lisäksi cardiolaitteita.

ARMY

Kehonpainotreeni, jossa syke- ja lihaskunto-osuudet vuorottelevat.


WARRIOR YOGAHYROX

Toiminnallinen treeni, jossa vuorotellaan cardiolaitteita ja erilaisia toiminnallisia harjoitteita. Lue lisää HYROXISTA täältä.


ULKOTREENIT

Ulkona järjestettävät ulkotreenit vaihtelevissa paikoissa.


OCR KIDS

4-6 -vuotiden lasten kausimaksullinen ohjattu harjoittelu, jossa käytetään juoksurataa, street workout -, parkour- ja OCR-alueita. Myydään kausittain.


OCR JUNIORS

7-10 -vuotiaiden lasten kausimaksullinen ohjattu harjoittelu, jossa käytetään juoksurataa, street workout -, parkour- ja OCR-alueita. Myydään kausittain.


OCR TEENS

11-15 -vuotiaiden lasten kausimaksullinen ohjattu harjoittelu, jossa käytetään juoksurataa, street workout -, parkour- ja OCR-alueita. Myydään kausittain.

​​​​​​​

PERHETUNNIT

Lapset, joilla on voimassaoleva kausijäsenyys OCR KIDS, -JUNIORS tai -TEENS tunneille, saavat viikonloppuisin tiettyinä aikoina tulla harjoittelemaan vapaasti oman aikuisen seurassa.

Myös mukana olevalla aikuisella tulee olla OCR Factoryn jäsenyys tai maksettu kertakäynti, jos hän haluaa myös harjoitella lapsen mukana. Perhetuntien aikana ei ole ohjattua toimintaa. Lapsen mukana oleva aikuinen on vastuussa lapsesta.

Perhetuntien aikana tehdas on vapaasti käytössä myös muille omatoimiharjoittelijoille, mutta heidän kannattaa ottaa huomioon, että tilassa liikkuu myös lapsia.Alustava ohjattujen tuntien aikataulu

Lue lisää