Ohjattujen tuntien tuntikuvaukset

CROSSTRAINING

Toiminnallista harjoittelua, jossa yhdistyy sekä voima- että syketreeni


CARDIO

Ohjattua harjoittelua soutu- ja hiihtolaitteilla sekä erilaisilla kuntopyörillä ja juoksumatoilla. Tunnin aikana vaihdetaan laitetta kaksi tai kolme kertaa niin, että tunnin aikana juokset/poljet pyörällä/hiihdät/soudat.


OCR Race

OCR-kisasimulaatiotunti, joka pidetään OCR-alueella ja juoksuradalla. Tunti alkaa ohjaajan suunnitteleman radan läpikäymisellä, jonka jälkeen kierretään OCR-alueen esteitä ratamaisena kiertoharjoitteluna juoksuun yhdistettynä. Juoksu ja esteet vuorottelelvat.


OCR Training

Tunti pidetään OCR-alueella hyödyntäen samalla myös mahdollisesti cardiolaitteita. Tunti alkaa lämmittelyllä, jonka jälkeen tehdään kiertoharjoittelutreeni, käyttäen OCR-esteiden lisäksi cardiolaitteita. Grip-voima-cardio -osuudet vuorottelevat.


OCR NinjaTrack

Tekniikkapainotteinen ratatunti OCR-alueella. Tunnilla käydään läpi kahden OCR-esteen tekniikkaa, joiden ympärille tekniikkaosuuden jälkeen rakennetaan NinjaTrack-rata 5-6 esteestä. Tunti alkaa kahden tietyn esteen tekniikkaosuudella, jonka jälkeen kierretään ohjaajan suunnittelemaa esterataa. Tunti keskittyy esteiden tekniikkaan eikä siinä ole cardio-osuuksia.


WARRIOR YOGAHYROX

Toiminnallinen treeni, jossa vuorotellaan cardiolaitteita ja erilaisia toiminnallisia harjoitteita. Lue lisää HYROXISTA täältä.


HYBRID CHALLENGE

Sunnuntaiaamupäivien erikoistunti, joka on yhdistelmä OCR-, CrossTraining - sekä Cardio- tunteja. Tunnin pituus on 90 minuuttia. Tunnilla käytetään OCR-alueen esteitä, cardiolaitteita, juoksurataa sekä erilaisia CrossTraining -tunneilta tuttuja välineitä, kuten kahvakuulia, levypainotankoja ja käsipainoja.


ULKOTREENIT

Ulkona järjestettävät ulkotreenit vaihtelevissa paikoissa.


MINI-NINJAT

6-8 -vuotiden lasten kausimaksullinen ohjattu harjoittelu, jossa käytetään juoksurataa, street workout -, parkour- ja OCR-alueita. Myydään kausittain.


OCR JUNIORS

9-12 -vuotiaiden lasten kausimaksullinen ohjattu harjoittelu, jossa käytetään juoksurataa, street workout -, parkour- ja OCR-alueita. Myydään kausittain.


OCR TEENS

13-15 -vuotiaiden lasten kausimaksullinen ohjattu harjoittelu, jossa käytetään juoksurataa, street workout -, parkour- ja OCR-alueita. Myydään kausittain.

​​​​​​​


PERHETUNNIT

Lapset, joilla on voimassaoleva kausijäsenyys MINI-NINJAT, OCR JUNIORS tai -TEENS tunneille, saavat viikonloppuisin tiettyinä aikoina tulla harjoittelemaan vapaasti oman aikuisen seurassa.

Myös mukana olevalla aikuisella tulee olla OCR Factoryn jäsenyys tai maksettu kertakäynti, jos hän haluaa myös harjoitella lapsen mukana. Jos aikuinen vain valvoo lapsen touhuja, pääsee hän maksutta perhetunneille. Perhetuntien aikana ei ole ohjattua toimintaa. Lapsen mukana oleva aikuinen on vastuussa lapsesta.

Perhetuntien aikana tehdas on vapaasti käytössä myös muille omatoimiharjoittelijoille, mutta heidän kannattaa ottaa huomioon, että tilassa liikkuu myös lapsia.Syksyn 2021 ohjattujen tuntien aikataulu

Lue lisää