Haluatko tulla tutustumaan tunnille ilmaiseksi? Jos olet tulossa tunnille ensimmäistä kertaa, ensimmäinen treeni on ilmainen! Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä ilmaisen treenin merkeissä.


Haluan testitreenille!


Ohjattujen tuntien tuntikuvaukset

CROSSTRAINING

Toiminnallista harjoittelua, jossa yhdistyy sekä voima- että syketreeni. Tunnilla käyteään muun muassa kehonpainoa, kahvakuulia, käsipainoja, levypainoja ja -tankoja sekä painosäkkejä. Voima- ja sykkeennosto-osiot vuorottelevat. Sopii aloittelijoille.


POWER

Tunneilla tehdään voimaharjoitteita kehonpainolla sekä erilaisin välinein, kuten levypainotangoilla, kahvakuulilla ja käsipainoilla. Tunti ei sisällä ollenkaan HIIT-osuuksia eli nopeita korkeasykkeisiä liikkeitä. Sopii aloittelijoille.


CARDIO

Ohjattua harjoittelua erilaisilla cardiolaitteilla (soutu- ja hiihtolaitteilla sekä erilaisilla kuntopyörillä ja juoksumatoilla). Tunnin aikana vaihdetaan laitetta/harjoitetta vähintään kolme kertaa niin, että tunnin aikana muun muassa juokset/poljet pyörällä/hiihdät/soudat. Tunti voi sisältää myös muita sykettä nostattavia liikkeitä, kuten mm. burpee ja voimaköydet. Sopii aloittelijoille.


OCR Race

OCR-kisasimulaatiotunti, joka pidetään OCR-alueella ja juoksuradalla. Tunti alkaa ohjaajan suunnitteleman radan läpikäymisellä, jonka jälkeen kierretään OCR-alueen esteitä ratamaisena kiertoharjoitteluna juoksuun yhdistettynä. Juoksu ja esteet vuorottelelvat. Tunneilla ei käydä esteiden suoritustekniikkaa läpi perinpohjin, kuten OCR Technique -tunneilla.

Ei suositella ilman OCR-estekokemusta/ tekniikkatunneilla käymättömille.


OCR Running

Tunti pidetään crosstraining/OCR-alueella hyödyntäen samalla myös mahdollisesti cardiolaitteita. Tunti alkaa lämmittelyllä, jonka jälkeen tehdään treeni käyttäen hyödyksi kehonpainoa/ lisäpainoja sekä cardiolaitteita sekä mahdollisesti joitakin helppoja OCR-esteitä. Tunnin pääpaino EI ole esteissä, vaan OCR:ssä tarvittavan voima- ja cardio-ominaisuuksien harjoittamisessa sekä juoksua kehittävissä harjoitteissa. Sopii aloittelijoille! Ei vaadi OCR-esteosaamista!


OCR Technique

Tekniikkapainotteinen ratatunti OCR-alueella. Tunnilla käydään läpi kahden tai kolmen OCR-esteen tekniikkaa, joiden ympärille tekniikkaosuuden jälkeen rakennetaan esterata. Tunti alkaa tiettyjen esteiden tekniikkaosuudella, jonka jälkeen kierretään ohjaajan suunnittelemaa esterataa. Tunti keskittyy esteiden tekniikkaan eikä siinä ole cardio-osuuksia. Täydellinen OCR-tunti vasta-alkajille!


HYROX

Toiminnallinen treeni, jossa vuorotellaan cardiolaitteita ja erilaisia toiminnallisia harjoitteita. Lue lisää HYROXISTA täältä.

Tunti on yksi rankimmista tunneistamme, mutta sopii myös aloittelijoille, koska kaikki liikkeet voi tehdä oman kunnon mukaan ja omia taukoja saa pitää.


KEHONPAINOTREENI

Kehonpainoharjoittelu kehittää voimaa, liikkuvuutta, kehonhallintaa, koordinaatiota ja tasapainoa. Tunnit koostuvat erilaisista voima-, liikkuvuus- sekä taitoharjoitteista, ja haastavat oppimaan mahdollisimman paljon siitä, miten oma keho toimii ja mitä se tarvitsee juuri sillä hetkellä.

Tuntien tavoitteena on oppia uusia taitoja (mm. muscle up, perhosleuanvedot sekä käsilläseisonta ja sen eri variaatiot) sekä kehittää niihin tarvittavia fyysisiä ominaisuuksia.

Tunti sopii kaikentasoisille - tunnilla harjoitellaan itselle sopivalla tasolla liikeprogressioiden avulla.


HYBRID CHALLENGE

Sunnuntaiaamupäivien erikoistunti, joka on yhdistelmä koko salin tarjonnasta. Tunnin pituus on 90 minuuttia. Tunnilla käytetään OCR-alueen esteitä, cardiolaitteita, juoksurataa sekä erilaisia CrossTraining -tunneilta tuttuja välineitä, kuten kahvakuulia, levypainotankoja ja käsipainoja. Sopii myös aloittelijoille.


PERHETUNNIT

Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-14 on Perhetunnit, mikä tarkoittaa sitä, että tehtaassa vilisee lapsia. Lapset, joilla on voimassaoleva kausijäsenyys OCR Factoryn lastenryhmiin, saavat Perhetuntien aikana tulla harjoittelemaan ilmaiseksi oman aikuisen seurassa. Jos lapsella ei ole OCR-kausijäsenyyttä, maksaa hänen sisäänpääsynsä 18 euroa (vapaaharjoittelun kertamaksu). Yli 12-vuotiaat voivat kirjallisella vanhemman suostumuksella tulla harjoittelemaan ilman omaa aikuista.

OCR Factoryn aikuisten kuukausijäsenien perheenjäsenille sekä lasten kurssilaisten vanhemmille ja sisaruksille perhetunnit ovat puoleen hintaan 9€/hlö (norm. 18€).

Jos aikuinen vain valvoo lapsen touhuja, pääsee hän maksutta Perhetunneille. Perhetuntien aikana ei ole ohjattua toimintaa. Lapsen mukana oleva aikuinen on vastuussa lapsesta. Vanhemmat, jotka ovat antaneet suostumuksen yli 12-vuotiaalle lapselleen harjoitella itsenäisesti, ovat silti vastuussa lapsestaan.

Perhetuntien aikana tehdas on vapaasti käytössä myös muille omatoimiharjoittelijoille, mutta heidän kannattaa ottaa huomioon, että tilassa liikkuu myös lapsia. Perhetuntien aikaan järjestetään myös lasten syntymäpäiväjuhlia.Lue lisää