Ohjattujen tuntien tuntikuvaukset

CROSSTRAINING

Toiminnallista harjoittelua, jossa yhdistyy sekä voima- että syketreeni.


POWER

Tunneilla tehdään voimaharjoitteita kehonpainolla sekä erilaisin välinein, kuten levypainotangoilla, kahvakuulilla ja käsipainoilla. Tunti ei sisällä ollenkaan HIIT-osuuksia eli nopeita korkeasykkeisiä liikkeitä.


CARDIO

Ohjattua harjoittelua erilaisilla cardiolaitteilla (soutu- ja hiihtolaitteilla sekä erilaisilla kuntopyörillä ja juoksumatoilla). Tunnin aikana vaihdetaan laitetta/harjoitetta vähintään kolme kertaa niin, että tunnin aikana muun muassa juokset/poljet pyörällä/hiihdät/soudat. Tunti voi sisältää myös muita sykettä nostattavia liikkeitä, kuten mm. burpee ja voimaköydet.


OCR Race

OCR-kisasimulaatiotunti, joka pidetään OCR-alueella ja juoksuradalla. Tunti alkaa ohjaajan suunnitteleman radan läpikäymisellä, jonka jälkeen kierretään OCR-alueen esteitä ratamaisena kiertoharjoitteluna juoksuun yhdistettynä. Juoksu ja esteet vuorottelelvat.


OCR Strength

Tunnilla harjoitetaan voimaa, jota obstacle course racing vaatii. Tunti pidetään OCR-alueella hyödyntäen samalla myös mahdollisesti cardiolaitteita. Tunti sisältää GRIP-, VOIMA- ja CARDIO -osuuksia.


OCR Technique

Tekniikkapainotteinen ratatunti OCR-alueella. Tunnilla käydään läpi kahden tai kolmen OCR-esteen tekniikkaa, joiden ympärille tekniikkaosuuden jälkeen rakennetaan esterata. Tunti alkaa tiettyjen esteiden tekniikkaosuudella, jonka jälkeen kierretään ohjaajan suunnittelemaa esterataa. Tunti keskittyy esteiden tekniikkaan eikä siinä ole cardio-osuuksia.


HYROX

Toiminnallinen treeni, jossa vuorotellaan cardiolaitteita ja erilaisia toiminnallisia harjoitteita. Lue lisää HYROXISTA täältä.


COMBAT

Combat on vauhdikas taistelulajeihin pohjautuva cardiotunti, jossa sykettä nostetaan musiikin tahdissa yhdistelemällä erilaisia lyöntejä, potkuja, hyppyjä ja lihaskuntoliikkeitä. Aikaisempaa kokemusta taistelulajeista ei tarvita vaan tärkeimmät tekniikat käydään läpi tunnin alussa.


HYBRID CHALLENGE

Sunnuntaiaamupäivien erikoistunti, joka on yhdistelmä koko salin tarjonnasta. Tunnin pituus on 90 minuuttia. Tunnilla käytetään OCR-alueen esteitä, cardiolaitteita, juoksurataa sekä erilaisia CrossTraining -tunneilta tuttuja välineitä, kuten kahvakuulia, levypainotankoja ja käsipainoja.


PERHETUNNIT

Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-14 on Perhetunnit, mikä tarkoittaa sitä, että tehtaassa vilisee lapsia. Lapset, joilla on voimassaoleva kausijäsenyys OCR Factoryn lastenryhmiin, saavat Perhetuntien aikana tulla harjoittelemaan ilmaiseksi oman aikuisen seurassa. Jos lapsella ei ole OCR-kausijäsenyyttä, maksaa hänen sisäänpääsynsä 18 euroa (vapaaharjoittelun kertamaksu). Yli 12-vuotiaat voivat kirjallisella vanhemman suostumuksella tulla harjoittelemaan ilman omaa aikuista.

OCR Factoryn aikuisten kuukausijäsenien perheenjäsenille sekä lasten kurssilaisten vanhemmille ja sisaruksille perhetunnit ovat puoleen hintaan 9€/hlö (norm. 18€).

Jos aikuinen vain valvoo lapsen touhuja, pääsee hän maksutta Perhetunneille. Perhetuntien aikana ei ole ohjattua toimintaa. Lapsen mukana oleva aikuinen on vastuussa lapsesta. Vanhemmat, jotka ovat antaneet suostumuksen yli 12-vuotiaalle lapselleen harjoitella itsenäisesti, ovat silti vastuussa lapsestaan.

Perhetuntien aikana tehdas on vapaasti käytössä myös muille omatoimiharjoittelijoille, mutta heidän kannattaa ottaa huomioon, että tilassa liikkuu myös lapsia. Perhetuntien aikaan järjestetään myös lasten syntymäpäiväjuhlia.Lue lisää