Syntymäpäiväjuhlat, polttarit, kaveriporukan hauskanpito...

Meillä OCR Factoryssa järjestät hauskat pippalot! Oli sitten kyseessä lapsen syntymäpäiväjuhlat, ystävän polttarit tai ihan vain hauskanpito ystävien tai sukulaisten kesken, hauskanpito on taattu!


Tiloissamme on juhlahuone jopa 20 henkilölle 75 tuumaisella LED-televisiolla. Päräytä soimaan lasten suosikki musiikkivideot tai sankarin parhaat bilemusat. Tehtaamme hoitaa pientä purtavaa ja juotavaa juhlaväelle. Juhlimisen lomassa on kiva poiketa välillä temppuilemaan ja haastamaan itseään ninjaradalle.


Lasten juhlia on mahdollista järjestää viikonloppuisin perhetuntien aikana eli lauantaisin klo 14-16 ja sunnuntaisin klo 12-14.


Aikuisten ohjattuja juhlia voidaan pitää sopimuksen mukaan, mutta ainoastaan siten, etteivät ne häiritse yleisiä ohjattuja tunteja. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut aikuisryhmien juhlista, ja katsotaan mikä aika sopisi juuri teille.


BILEET PYSTYYN!


Alla olevalla lomakkeella voit laittaa meille viestiä, mikäli olet kiinnostunut järjestämään juhlia tiloissamme, tai kysyä lisätietoja.


Palvelut yrityksille

Lue lisää