Lasten syksy 2024

Lasten syksyn 2024 tuntikalenteri

OCR Factoryn supersuositut lasten ja nuorten tunnit jatkuvat syksyllä 2024!


LASTENRYHMIEN MYYNTI AUKI!


Lasten ohjatut tunnit myydään kausittain eli aina joko syys- tai kevätlukukausi kerrallaan. Kurssit ovat kuitenkin myynnissä kurssin alkamisen jälkeenkin, jolloin verkkokaupppaan päivitetään ajankohtakohtainen hinta sekä sisältyvien tuntien lukumäärä. Jos jotain ryhmistä ei löydy verkkokaupasta, se tarkoittaa, että ryhmä on täynnä eikä siihen pysty enää ilmoittautumaan.


Huom. Syksyn 2024 kurssit sisältävät yhden treenikerran enemmän kuin aiemmilla kausilla! Nyt treenikertoja on 17/kausi.

Syksyn 2024 kurssit:

​​​​​​​

 • TemppuMinit 6-8v. tiistaisin klo 18.00, alkaa 13.8.2024, viimeinen kerta 10.12.2024, ohjaajana Mirjam Österholm
 • MiniNinjat 6-8v, keskiviikkoisin klo 17.00, alkaa 14.8.2024, viimeinen kerta 11.12.2024, ohjaajana Luca Man
 • MiniNinjat 6-8v. lauantaisin klo 9.30, alkaa 10.8.2024, viimeinen kerta 14.12.2024, ohjaajana Lauri Voutilainen • OCR Juniors 9-12v. maanantaisin klo 17.00, alkaa 12.8.2024, viimeinen kerta 9.12.2024, ohjaajana Mirjam Österholm
 • OCR Juniors 9-12v. maanantaisin klo 19.00, alkaa 12.8.2024, viimeinen kerta 9.12.2024, ohjaajana Mirjam Österholm ja Luca Man
 • OCR Juniors 9-12v. tiistaisin klo 17.00, alkaa 13.8.2024, viimeinen kerta 10.12.2024, ohjaajana Mirjam Österholm
 • OCR Juniors 9-12v. keskiviikkoisin klo 19.00, alkaa 14.8.2024, viimeinen kerta 11.12.2024, ohjaajana Luca Man
 • OCR Juniors 9-12v. torstaisin klo 17.00, alkaa 15.8.2024, viimeinen kerta 12.12.2024, ohjaajana Lauri Voutilainen • Training for Teens 12-15v. tiistaisin klo 19.00, alkaa 13.8.2024, viimeinen kerta 10.12.2024, ohjaajana Mirjam Österholm


Kaksi kertaa viikossa treenaavat ryhmät:

 • OCR JuniorTeam 9-12v. (vanha OCR MiniTeam) maanantaisin klo 18 ja keskiviikkoisin klo 18.00 alkaa ma 12.8.2024., viimeinen kerta ke 11.12.2024 ohjaajina ma Luca Man/Mirjam Österholm ja ke Luca Man
 • OCR TeenTeam 13-16v. torstaisin klo 18.00 ja lauantaisin klo 10:30, alkaa la 10.8.2024, viimeinen kerta la 14.12.2024, ohjaajana Lauri Voutilainen


OSTA lastenryhmät täältäMiniNinjat ja OCR Juniors

Tunnit pidetään OCR-, parkour- ja street workout -alueilla hyödyntäen niiden alueiden välineistöä. Tunneilla liikutaan monipuolisesti, kehitetään nopeutta, ketteryyttä ja kehonhallintaa hauskalla tavalla leikin ja seikkailun merkeissä.


TemppuMinit:

Tunneilla liikutaan monipuolisesti, kehitetään nopeutta, ketteryyttä ja kehonhallintaa hauskalla tavalla leikin ja seikkailun merkeissä. Tuntien painopiste on erilaisissa kehonpainolla tehtävissä tempuissa ja taidoissa, kuten kuperkeikat, hypyt, loikat, käsilläseisonta ja tasapainoilu. Tunti sopii kaiken tasoisille lapsille. Tunnilla temppuillaan myös OCR-alueella (esterata-alueella).


Training for Teens

Training for Teens -tunnit sisältävät monipuolista harjoittelua nuorille. Tunnit kehittävät voimaa, räjähtävyyttä, aerobista suorituskykyä sekä erilaisia taitoja OCR-esteillä sekä omalla kehonpainolla (kuten esim. käsilläseisonta). Tunti kehittää tehokkaasti ja turvallisesti oman kehon tuntemusta, kehonhallintaa, voimaa ja ketteryyttä. Harjoituksissa voidaan joskus käyttää lisäpainoja, kuten käsipainoja ja levypainotankoja, mutta vain maltillisilla painoilla eri liikkeiden liikeratoja opetellen.

Tunnit sopii kaiken tasoisille nuorille, sillä liikkeet ja tekniikat opetetaan tunnilla perusteellisesti, minkä lisäksi ohjaaja suunnittelee tuntien sisällöt aina ryhmäläisten osaamistason mukaisesti. Tunneilla harjoitellaan myös OCR-alueella esteitä.


OCR Team -ryhmät (treenit 2 kertaa viikossa)

OCR Junior Team ja OCR Teen Team -ryhmien lapset harjoittelevat tavoitteellisemmin kaksi kertaa viikossa. OCR Junior Team on tarkoitettu noin 9-12 -vuotiaille lapsille ja OCR Teen Team noin 13-16 -vuotiaille nuorille. Ryhmään osallistuakseen ei tarvitse olla aiempaa kokemusta OCR:stä (tai muusta harjoittelusta) tai osata jotain tiettyjä lajitaitoja. Innostunut asenne harjoittelua kohtaan riittää!

Team-ryhmät harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. Heidän harjoitteluunsa kuuluu muun muassa OCR:ssä tarvittavien ominaisuuksien kehittäminen; voimaa, tasapainoa, räjähtävyyttä ja juoksua. Ryhmät treenaavat myös iän huomioiden voimaharjoittelua sekä kehittävät aerobista kuntoa. Kausimaksu 500€/34h, sisältäen lapselle vapaaharjoittelun muinakin kuin Perhetuntien aikana. Kausimaksu on maksettavissa 1-5 erässä.

Mukaan voi ilmoittautua myös kesken kauden ja hinta määräytyy jäljellä olevien treenikertojen mukaan. Valitse maksutavaksi lasku, jos liityt mukaan kesken kauden niin ota yhteyttä asiakaspalveluun ja lasketaan jäljellä olevien kertojen mukainen hinta.
HINTA

Koko kevätkausi maksaa 250€ (2 kertaa viikossa treenaavat ryhmät 500€/34h) ja sisältää 17 ohjattua tuntia (huom. 1 treenikerta lisätty aiempiin kausiin verrattuna!) sekä lauantain ja sunnuntain Perhetunnit klo 12-14, jolloin lapsi voi harjoitella tiloissamme vapaasti oman vanhemman/aikuisen valvonnassa. Tunnit ovat kestoltaan 55 minuuttia.

Kausi alkaa viikolla 32-33 ja päättyy viikolla 50. Ei tunteja koululaisten syyslomaviikolla (vko 42), salin kisaviikonloppuna 23-24.11. eikä itsenäisyyspäivänä 6.12.2024.VAATETUS

Tunneille lapset tarvitsevat vesipullon sekä sisäliikuntavaatteet ja -kengät.VANHEMMAT

Vanhemmat voivat halutessaan odottaa joko aulassa tai juhla-/palaveritilassa, jos se ei ole kyseisellä hetkellä varattuna.

Lähes jokaisen lastentunnin aikana on samaan aikaan myös aikuisten tunti, joten vanhempi voi halutessaan hankkia myös itselleen sarjakortin, joka oikeuttaa osallistumiseen aikuisten tunnille, joka pidetään samaan aikaan oman lapsen ohjatun tunnin kanssa hintaan 230€/ 17 kertaa. Vanhempi voi lasten tunnin aikaan myös harjoitella itsenäisesti 160€/ 17 kertaa. Ostettavissa verkkokaupasta erikseen.


Ostoksen jälkeen lataa OCR Factoryn mobiilisovellus puhelimeesi. Varaa aina sen kautta itsellesi paikka kyseiselle tunnille (sama päivä ja aika kuin lapsesi ryhmällä). Paikan pystyy varaamaan viikkoa etukäteen. Jos et pääse joskus tunnille, voit myös perua paikan mobiilisovelluksella.

HUOM!

Kun saavut salin aulaan tullaksesi tunnille, muista vahvistaa tunnille osallistumisesi mobiilisovelluksella. Sovelluksesta löytyy "Vahvista tapahtuma" painike, joka kirjaa sinut saapuneeksi tunnille.

Jos tulet vapaaharjoitteluun, muista painaa sovelluksesta "Avaa ovi/Check-in"-painiketta niin sovellus kirjaa sinut sisään salille.

Nämä kertakäynnit on käytettävissä lastenryhmien käynnissäolon ajan eli muista käyttää myös korvauskäyntisi ennen lastenryhmien päättymistä.


VAKUUTUS

Lapsia EI ole vakuutettu OCR Factoryn puolesta ohjatuilla tunneilla eikä Perhetuntien aikana OCR Factorysta riippumattomien tapaturmien varalta. Jos tapaturma aiheutuu välineiden tai rakenteiden rikkoutumisen seurauksena, on kuitenkin OCR Factoryn lakisääteinen tapaturmavakuutus voimassa.


POISSAOLOT

Poissaoloja voi korvata toisen vastaavan ryhmän tunneilla sovitusti. Korvauskerrasta voi sopia laittamalla viestiä asiakaspalveluun info@ocrfactory.fi. Pidemmät kuin 4 viikon yhtäjaksoiset poissolot korvataan sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.


PAIKAN PERUMINEN

Paikan ryhmässä voi peruuttaa vielä viimeistään kahden ensimmäisen ohjatun tuntikerran jälkeen. Tällöin maksettavaksi jää kertamaksu 17€/osallistumiskerta. Peruutus täytyy tehdä kirjallisesti sähköpostilla viimeistään 24 tunnin kuluessa toisesta ohjauskerrasta, jonka jälkeen peruutus ei ole enää mahdollista ja kausimaksu astuu voimaan.

Pidemmissä kuin 4 viikkoa yhtäjaksoisesti kestävissä sairaustapauksissa ryhmän peruuttaminen on mahdollista myös kesken kauden lääkärintodistusta vastaan. Tällöin korvataan jäljellä olevien ohjauskertojen hinta.OSTA LASTENryhmät TÄÄLTÄPERHETUNNIT

Lapset (alle 13-vuotiaat) temppuilevat salilla vapaasti ilman ohjattua toimintaa ainoastaan viikonloppuisin Perhetunneilla.

Perhetunnit ovat kaikille avoimia temmellystunteja, jolloin OCR Factoryn tilat ja välineet ovat lasten ja aikuisten käytössä. Perhetunnit on lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-14. Perhetunnit laajennetusti kesän ajan, lue aikatauluista info-sivustolta tästä linkistä! Lapset liikkuvat luonnollisesti vanhempien/huoltajien vastuulla perhetuntien aikana. Lapsilla, joilla on voimassa oleva kausijäsenyys OCR Factoryn johonkin lapsiryhmään, on oikeus käydä temppuilemassa Perhetuntien aikana ilmaiseksi (voimassa vain syys- ja kevätkaudella, ei kesäaikaan).

Katso Perhetuntien hinnasto täältä. OCR Factoryn aikuisten kuukausijäsenien perheenjäsenille ja lasten kurssilaisten vanhemmille ja sisaruksille perhetunnit ovat puoleen hintaan 9€/hlö (norm. 18€).

Jos aikuinen vain valvoo lapsen touhuja, pääsee hän maksutta perhetunneille. Perhetuntien aikana ei ole ohjattua toimintaa. Lapsen mukana oleva aikuinen on vastuussa lapsesta. Vanhemmat, jotka ovat antaneet suostumuksen yli 12-vuotiaalle lapselleen harjoitella itsenäisesti, ovat silti vastuussa lapsestaan.


Suostumuslomakkeen voit täyttää täällä.Perhetuntien aikana tehdas on vapaasti käytössä myös muille omatoimiharjoittelijoille, mutta heidän kannattaa ottaa huomioon, että tilassa liikkuu myös lapsia. Perhetuntien aikaan järjestetään myös lasten syntymäpäiväjuhlia.

Asiakaspalvelu on aina auki Perhetuntien aikaan, joten lippua ei tarvitse ostaa etukäteen verkkokaupasta. Perhetunneille ei myöskään tarvitse varata aikaa, vaan paikalle voi vaan saapua oman aikataulun puitteissa.