Mitä kaikkea OCR Factory tarjoaa?

Vapaaharjoittelu

Vapaaharjoittelussa asiakkaalla on oikeus treenata koko tehtaan tiloissa sen aukioloaikojen puitteissa juuri sillon kun se itselle parhaiten sopii. Käytettävänä on siis toiminnallisen harjoittelun alue, OCR-alue, juoksurata sekä street workout - ja parkour-alueet. Myös kaikki näiden alueiden harjoitteluvälineistö on vapaassa käytössä. Perinteisiä kuntosalilaitteita meiltä ei löydy, mutta sitäkin enemmän irtopainoja, tankoja, käsipainoja, kahvakuulia ynnä muita kuntoiluvälineitä.

Ohjatuilla tunneilla on alueille etukäyttöoikeus eli tarkastathan "Aikataulu"-välilehdeltä ohjattujen tuntien aikataulut. Vaikka tunteja olisikin yhtäaikaisesti useampia, on vapaaharjoittelijoille aina varattu alue omatoimiseen harjoitteluun, joka ei ole ohjattujen tuntien käytössä. OCR-tunnit harvoin tarvitsevat koko OCR-aluetta, joten vapaaharjoittelijat voivat käyttää tuntien aikana niitä esteitä, jotka eivät ole ohjatun tunnin käytössä.

Lapset temppuilevat salilla vapaasti ilman ohjattua toimintaa ainoastaan viikonloppuisin Perhetunneilla. Perhetunnit pidetään lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-14. Näinä aikoina vapaaharjoittelu on mahdollista normaaliin tapaan, mutta otathan huomioon, että tilassa liikkuu samaan aikaan lapsia, jotka saattavat häiritä treenirauhaa.Toiminnallinen harjoittelu

Toiminnallisen harjoittelun alue sisältää 14 tankopaikkaisen räkin leuanvetotankoineen, tekonurmiradan sekä runsaasti vapaata harjoittelutilaa. Tältä alueelta löydät myös muun muassa voimaköydet, kaksi työntökelkkaa, kaksi tankkia (ns. työntökelkat renkailla), kahvakuulat, bulgarian bägit, slam ballit, painopallot, käsipainot, suuren renkaan lekaharjoitteluun, pyöritettäviä painorenkaita (60&80kg) ja paljon paljon muuta!


TOIMINNALLISELLA ALUEELLA PIDÄMME HYROX-TUNNIT. LUE LISÄÄ HYROXISTA TÄÄLTÄ.OCR-alue

OCR- eli obstacle course racing -alue sisältää kaiken tarvittavan superhauskaan ninjailuun! Alueelta löytyy paljon tyypillisiä OCR-esteitä, joihin varmasti tulet törmäämään OCR-kisoissa (kuten Tough Vikingissa vuosittain Helsingissä).

Tässä muutamia esteitä, joita tehtaastamme löytyy: pysty seinämät, ninja stepit, spider wall, atlas kivet, warped walls (juoksuramppi), spinnerit, salmon ladder, pegboard, kiipeilyköydet, voimistelurenkaita ja Mount Olympus. Näiden esteiden lisäksi löytyy suuri OCR-kehikko, joka sisältää 5 erilaista 10 metristä kaistaa täynnä erilaisia roikkuvia ripustuksia. Juoksurampissa on kolme eri korkeutta; 3,5 metriä, 4,25 metriä ja 5 metriä.

Näiden lisäksi meiltä löytyy jokaisen minininjan unelma, nimittäin vaahtomuovimonttu! Montun yläpuolella on eritaso monkey bar säädettävillä tankoväleillä. Monttua kehystää kiipeilyverkot, joita pitkin pystyy kiipeämään montun yli.

Juoksurata

Tehtaan sisäseinustaa kiertää lähes 120 metrinen kaksiratainen juoksurata. Rataa pystyy käyttämään esimerkiksi alkulämmittelyssä tai osana toiminnallista harjoittelua. Juoksu kuuluukin oleellisena osana obstacle course racingiin sekä HYROX:iin.Street Workout ja Parkour

Kehonpainoharjoittelu kasvattaa koko ajan suosiotaan! Street workout - ja parkour -alueella mielikuvitus pääsee valloilleen ja jokainen voi kuvitella olevansa katujen kingi hyppiessään boxeilta ja tangoilta toiselle.


Lasten ryhmätLasten syntymäpäivät


Perhetunnit

Lapset (alle 12-vuotiaat) temppuilevat salilla vapaasti ilman ohjattua toimintaa ainoastaan viikonloppuisin Perhetunneilla.

Perhetunnit lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-14, mikä tarkoittaa sitä, että tehtaassa vilisee lapsia. Lapset, joilla on voimassaoleva kausijäsenyys OCR Factoryn lastenryhmiin, saavat Perhetuntien aikana tulla harjoittelemaan ilmaiseksi oman aikuisen seurassa. Jos lapsella ei ole OCR-kausijäsenyyttä, maksaa hänen sisäänpääsynsä 18 euroa (vapaaharjoittelun kertamaksu). Yli 12-vuotiaat voivat kirjallisella vanhemman suostumuksella tulla harjoittelemaan ilman omaa aikuista.

OCR-kausijäsenyyden hankkineiden lasten mukana tulevat vanhemmat sekä sisarukset pääsevät perhetuntien aikana harjoittelemaan kertamaksulla puoleen hintaan 9€/hlö. Alennuksen saadaksesi mainitse lapsen nimi asiakaspalvelijalle. Myös aikuisten kuukausijäsentemme perheenjäsenet (puoliso ja lapset) pääsevät perhetunneille alennettuun 9 euron hintaan.

Jos aikuinen vain valvoo lapsen touhuja, pääsee hän maksutta Perhetunneille. Perhetuntien aikana ei ole ohjattua toimintaa. Lapsen mukana oleva aikuinen on vastuussa lapsesta. Vanhemmat, jotka ovat antaneet suostumuksen yli 12-vuotiaalle lapselleen harjoitella itsenäisesti, ovat silti vastuussa lapsestaan.


Suostumuslomakkeen voit täyttää täällä.Perhetuntien aikana tehdas on vapaasti käytössä myös muille omatoimiharjoittelijoille, mutta heidän kannattaa ottaa huomioon, että tilassa liikkuu myös lapsia. Perhetuntien aikaan (lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-14) järjestetään myös lasten syntymäpäiväjuhlia.

Asiakaspalvelu on aina auki Perhetuntien aikaan, joten lippua ei tarvitse ostaa etukäteen verkkokaupasta. Perhetunneille ei myöskään tarvitse varata aikaa, vaan paikalle voi vaan saapua oman aikataulun puitteissa.Urheiluseurojen oheisharjoittelu