Mitä on HYROX?

OCR Factory on Pohjoismaiden ensimmäinen HYROX-lisenssioitu sali!


OCR Factoryn HYROX-tunneilla treenataan kisaliikkeitä sekä tehdään niitä vahvistavia harjoituksia usein juoksuun yhdistettynä. Tunneilla ei kuitenkaan koskaan juosta kilometrikaupalla putkeen, vaan juoksuosuudet ovat suhteellisen lyhyitä. Tunneille voi siis osallistua, vaikka juoksukuntoa ei vielä löytyisikään. Juoksuosuudet voi myös aina halutessaan kävellä. Joskus HYROX-tunnit eivät sisällä juoksua lainkaan.


HYROX on vuonna 2017 Saksasta liikkeellelähtenyt urheilukilpailu KAIKILLE! Se on nopeatempoinen ja kovasykkeinen, mutta jokainen voi tehdä sen omalla kuntotasollaan.

HYROX-kilpailut käydään isoon messuhalliin rakennetulla sisäkilpailuareenalla. Jokainen kilpailu alkaa 1 kilometrin juoksulla, jota seuraa yksi toiminnallinen harjoite.

Tämä toistetaan 8 kertaa ja lopputulemana on 8 km ja 8 toiminnallista harjoitetta.


HYROX-kisakonsepti:

(painot: naiset/ naiset Pro & miehet/ miehet Pro)

1km juoksu

1km SkiErg (hiihtolaite)

1km juoksu

50m kelkan työntö (75kg/125kg/175kg)

1km juoksu

50m kelkan veto (50kg/75kg/125kg)

1km juoksu

80m burpeeloikat eteenpäin

1km juoksu

1km soutu

1km juoksu

200m kahvakuulien kanto (16kg/24kg/32kg)

1km juoksu

100m askelkyykkykävely (10kg/20kg/30kg)

1km juoksu

75/100x wall ball -heitot (4kg/6kg/9kg)Voit lukea lisää HYROX:sta heidän nettisivuiltaan.


Haluatko tulla kokeilemaan HYROX:ia ilmaiseksi? Ensimmäinen kerta ohjatuilla tunneilla on ilmainen, joten tule katsomaan olisiko sinusta HYROX-treenaajaksi! Täytä lomake alla olevan linkin kautta ja olemme sinuun yhteydessä ilmaisen treenin merkeissä.Haluan tutustua HYROXiin!