Syntymäpäiväjuhlat, polttarit, kaveriporukan hauskanpito...

Meillä OCR Factoryssa järjestät hauskat pippalot! Oli sitten kyseessä lapsen syntymäpäiväjuhlat, ystävän polttarit tai ihan vain hauskanpito ystävien tai sukulaisten kesken, hauskanpito on taattu!


Tiloissamme on juhlahuone jopa 20 henkilölle 75 tuumaisella LED-televisiolla. Päräytä soimaan lasten suosikki musiikkivideot tai sankarin parhaat bilemusat. Tehtaamme hoitaa pientä purtavaa ja juotavaa juhlaväelle. Juhlimisen lomassa on kiva poiketa välillä temppuilemaan ja haastamaan itseään ninjaradalle.

Lasten juhlia on mahdollista järjestää viikonloppuisin perhetuntien aikana eli lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-14. (Jos vapaita aikoja ei löydy läheltä toivomaasi juhlapäivää, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja kysellä olisiko mahdollista järjestää juhlat esim la tai su klo 14.30-16.30.)


SYNTTÄRIPAKETIT & HINNAT

Lasten synttärit 2h

  • Hinta 22€/hlö
  • Sisältää tarjoilut: karkkia, keksejä, popcornia, sipsejä sekä mehua/limua koko juhlapoppoolle
  • Ohjelma: sisältää juhlatilan, OCR - ja ninjaratojen, juoksuradan sekä parkour- ja street workout -alueiden vapaan käytön ilman ohjaajaa
  • Lisämaksusta ohjaaja 35€/30min
  • Osallistujamäärä: 6-20 hlöä
  • Muuta: Edellyttää vähintään yhden huoltajan/valvojan läsnäoloa
  • Suosituksena juhlijoille sisäkengät




Varauskalenteri



Varauskalenterista pääset näkemään vapaana olevat synttäriajat ja tekemään varauksen.


Juhlat maksetaan paikan päällä toteutuneen vierasmäärän mukaan. Tehdessäsi varausta anna arvio osallistujamäärästä.


Varauksen voi peruuttaa maksutta. Toivomme kuitenkin mahdollisimman aikaista peruutusta, jos juhlat peruuntuukin. Peruuttamattomista varauksista veloitamme 50% hinnasta ja mahdollisesti varatusta ohjauksesta täyden hinnan.


TULOSTETTAVA SYNTTÄRIKUTSUPOHJA.pdf



Aikuisten ohjattuja juhlia voidaan pitää sopimuksen mukaan, mutta ainoastaan siten, etteivät ne häiritse yleisiä ohjattuja tunteja. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut aikuisryhmien juhlista, ja katsotaan mikä aika sopisi juuri teille.


Alla olevalla lomakkeella voit laittaa meille viestiä, mikäli olet kiinnostunut järjestämään aikuisten juhlia tiloissamme, tai kysyä lisätietoja juhlien järjestämisestä.


Lue lisää