Avajaiset lauantaina 14.8.!

OCR Factory avaa ovensa elokuussa!

Vihdoin pystyimme lyömään lukkoon päivän, jolloin tehtaamme toiminta käynnistyy. Alle 5 viikkoa aikaa löhöillä, nauttia auringosta ja kerätä energiaa, sillä lauantaina 14.8. toimintamme räjähtää käyntiin ja sitten treenataan!


Avajaisviikonlopun ohjelma on vielä mysteeri, mutta julkaisemme sen piakkoin. Lauantain ja sunnuntain ajan kaikki ohjattu toiminta on maksutonta kaikille. Maanantaista 16.8. alkaen lähtee käyntiin syksyn tuntikalenterin ohjatut tunnit. Koko avajasviikko tulee olemaan täynnä erikoisohjelmaa ja -tarjouksia.


Paras tarjous tulee kuitenkin olemaan jo myynnissä oleva ennakkojäsenyys, jota ei kannata missata! Kuukausijäsenyyden saa nyt ostettua -20% hintaan ja kyseinen hinta on voimassa niin kauan kuin jäsenyys pidetään voimassa. Kyseessä ei siis ole määräaikainen tarjoushinta, vaan pysyvä etu. Erikoishintainen jäsenyys on ostettava viimeistään 13. elokuuta. Ennakkojäsenyyksiä on ostettavissa ennakkoon rajattu 20 jäsenyyden erä, joista jäljellä on enää muutamia. Kannattaa siis varmistaa oma etuhintainen jäsenyys ostamalla se heti verkkokaupasta!


Osta jäsenyys heti!


Aikuisten lisäksi meillä treenaa myös lapset. 6-15 -vuotiaiden lasten ohjatut tunnit myydään kausittain ja ryhmiin ilmoittautuminen on nyt auki. Lasten ryhmiin voi tutustua verkkosivuilla.


Lasten ryhmiin ilmoittautuminen


Ensi lauantaina 17.7. on mahdollisuus tulla tutustumaan tiloihimme. Ovet on avoinna klo 12-13. Tilat on edelleen rakennusvaiheessa, mutta pääsette näkemään vähän osviittaa siitä mitä tuleman pitää.

Tervetuloa!Terveisin

OCR Factoryn väki