Lasten kevät 2022

Lasten kevään 2022 tuntikalenteri


OCR Factoryn supersuositut lasten ja nuorten tunnit saavat jatkoa keväällä 2022!


Tuttujen OCR-tuntien lisäksi tuomme valikoimiin uutuustunnit:

Temppu-Minit 6-8 -vuotiaille

AcroCross Teens 13-15 -vuotiaille

(Temppu-Minit 9-12v. muutettu OCR Juniors 9-12v. -tunniksi)


Lasten ohjatut tunnit myydään kausittain eli aina joko syys- tai kevätlukukausi kerrallaan. Kurssit ovat kuitenkin myynnissä kurssin alkamisen jälkeenkin, jolloin verkkokaupppaan päivitetään ajankohtakohtainen hinta sekä sisältyvien tuntien lukumäärä. Jos jotain ryhmistä ei löydy verkkokaupasta, se tarkoittaa, että ryhmä on täynnä eikä siihen pysty enää ilmoittautumaan.


Kevään 2022 kurssit ja tunnit:

 • Mini-Ninjat 6-8v. maanantaisin klo 18.00, viimeinen kerta 16.5.
 • Mini-Ninjat 6-8v. torstaisin klo 17.00, viimeinen kerta 12.5.
 • Mini-Ninjat 6-8v. lauantaisin klo 9.30, viimeinen kerta 14.5.
 • OCR Juniors 9-12v. maanantaisin klo 17.00, viimeinen kerta 16.5.
 • OCR Juniors 9-12v. tiistaisin klo 17.00, viimeinen kerta 10.5.
 • OCR Juniors 9-12v. torstaisin klo 18.00, viimeinen kerta 12.5.
 • OCR Juniors 9-12v. lauantaisin klo 10.30, viimeinen kerta 14.5.
 • ​​​​​​​OCR Teens 13-15v. maanantaisin klo 19.00, viimeinen kerta 16.5.


 • Temppu-Minit 6-8v. tiistaisin klo 18.00, alkaa 18.1., viimeinen kerta 10.5. ​​​​​​​
 • AcroCross Teens 13-15v. tiistaisin klo 19.00, alkaa 18.1., viimeinen kerta 10.5.


 • Lasten oheisharjoittelutreeni keskiviikkoisin klo 17.30 ja 18.30 sekä perjantaisin klo 17.00 ja 18.00. Lue lisää...Mini-Ninjat, OCR Juniors ja OCR Teens

Tunnit pidetään OCR-, parkour- ja street workout -alueilla hyödyntäen niiden alueiden välineistöä. Tunneilla liikutaan monipuolisesti, kehitetään nopeutta, ketteryyttä ja kehonhallintaa hauskalla tavalla leikin ja seikkailun merkeissä.


Temppu-Minit ja Temppu Juniorit:

Tunneilla liikutaan monipuolisesti, kehitetään nopeutta, ketteryyttä ja kehonhallintaa hauskalla tavalla leikin ja seikkailun merkeissä. Tuntien painopiste on erilaisissa kehonpainolla tehtävissä tempuissa ja taidoissa, kuten kuperkeikat, hypyt, loikat, voltit ja tasapainoilu. Tunti sopii kaiken tasoisille lapsille. Tunnilla temppuillaan myös OCR-alueella (esterata-alueella).


AcroCross Teens

AcroCross on yhdistelmä erilaisia toiminnallisia kehonpainoliikkeitä, crosstraining-liikkeitä (wallball, box-hypyt, jne) sekä akrobatiasta tuttuja kehonpainoharjoitteita, kuten käsillä seisonnan harjoittelua, tasapainoa ja liikkuvuutta. Se kehittää tehokkaasti ja turvallisesti oman kehon tuntemusta, kehonhallintaa, voimaa ja ketteryyttä, sillä harjoituksissa ei käytetä raskaita lisäpainoja. Tunneilla temppuillaan myös OCR-alueella (esterata-alueella).

AcroCross sopii kaiken tasoisille nuorille, sillä liikkeet ja tekniikat opetetaan tunnilla perusteellisesti, minkä lisäksi ohjaaja suunnittelee tuntien sisällöt aina ryhmäläisten osaamistason mukaisesti.
Koko kausi sisältää 16 ohjattua tuntia sekä lauantain ja sunnuntain Perhetunnit, jolloin lapsi voi harjoitella tiloissamme vapaasti oman vanhemman/aikuisen valvonnassa. Tunnit ovat kestoltaan 55 minuuttia. Ohjaajina ryhmissä toimii Beda Rajapuro (maanantait ja tiistait), Lotta Siekkinen (torstait) ja Lauri Voutilainen (lauantait).

Kausi alkaa viikolla 2/3 ja päättyy viikolla 19/20. Ei tunteja hiihtolomaviikolla (vko 8).
Tunneille lapset tarvitsevat vesipullon sekä sisäliikuntavaatteet ja -kengät. Myös sisätossut tai paljaat jalat käyvät, jos sisäliikuntakenkiä ei löydy.


Vanhemmat voivat halutessaan odottaa joko aulassa tai juhla-/palaveritilassa, jos se ei ole kyseisellä hetkellä varattuna. Jokaisen lastentunnin aikana on samaan aikaan myös aikuisten tunti, joten vanhempi voi halutessaan hankkia myös itselleen jäsenyyden/10x-kortin/kertamaksun ja hyödyntää näin odotusajan itsekin treenaten.


Vakuutus

Lapsia ei ole vakuutettu OCR Factoryn puolesta ohjatuilla tunneilla eikä Perhetuntien aikana.


Poissaolot

Poissaoloja voi korvata toisen vastaavan ryhmän tunneilla sovitusti. Korvauskerrasta voi sopia laittamalla viestiä asiakaspalveluun info@ocrfactory.fi. Pidemmät kuin 4 viikon yhtäjaksoiset poissolot korvataan sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.


Paikan peruminen

Paikan ryhmässä voi peruuttaa vielä viimeistään kahden ensimmäisen ohjatun tuntikerran jälkeen. Tällöin maksettavaksi jää kertamaksu 17€/osallistumiskerta. Peruutus täytyy tehdä kirjallisesti sähköpostilla viimeistään 24 tunnin kuluessa toisesta ohjauskerrasta, jonka jälkeen peruutus ei ole enää mahdollista ja kausimaksu astuu voimaan.

Pidemmissä kuin 4 viikkoa yhtäjaksoisesti kestävissä sairaustapauksissa ryhmän peruuttaminen on mahdollista myös kesken kauden lääkärintodistusta vastaan. Tällöin korvataan jäljellä olevien ohjauskertojen hinta.OSTA LASTEN TUNNIT TÄÄLTÄPERHETUNNIT

Perhetunnit ovat kaikille avoimia temmellystunteja, jolloin OCR Factoryn tilat ja välineet ovat lasten ja aikuisten käytössä. Perhetunnit on lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-14. Lapset liikkuvat luonnollisesti vanhempien/huoltajien vastuulla perhetuntien aikana. Lapsilla, joilla on voimassa oleva kausijäsenyys OCR Factoryn johonkin lapsiryhmään, on oikeus käydä temppuilemassa Perhetuntien aikana ilmaiseksi.

OCR Factoryn aikuisten kuukausijäsenien perheenjäsenille ja lasten kurssilaisten vanhemmille ja sisaruksille perhetunnit ovat puoleen hintaan 9€/hlö (norm. 18€).

Jos aikuinen vain valvoo lapsen touhuja, pääsee hän maksutta perhetunneille. Perhetuntien aikana ei ole ohjattua toimintaa. Lapsen mukana oleva aikuinen on vastuussa lapsesta. Vanhemmat, jotka ovat antaneet suostumuksen yli 12-vuotiaalle lapselleen harjoitella itsenäisesti, ovat silti vastuussa lapsestaan.

Perhetuntien aikana tehdas on vapaasti käytössä myös muille omatoimiharjoittelijoille, mutta heidän kannattaa ottaa huomioon, että tilassa liikkuu myös lapsia.