Lasten kesä ja syksy OCR Factorylla

Huippusuosittujen lastenryhmien ilmoittautuminen on nyt auki! Aikataulut jatkuvat samana kuin tänä keväänä. Suurin osa lastenryhmistä oli täynnä kevään ajan, joten muistathan ilmoittaa lapsesi ryhmään ajoissa, jos lapsi mielii mukaan.


Jokaisen lastentunnin aikana (poikkeus to klo 19) on samaan aikaan myös aikuisten tunti, joten vanhempi voi halutessaan hankkia myös itselleen sarjakortin, joka oikeuttaa osallistumiseen aikuisten tunnille, joka pidetään samaan aikaan oman lapsen ohjatun tunnin kanssa hintaan 200€/ 16 kertaa (norm. hinta 10x kortille 190€). Vanhempi voi lasten tunnin aikaan myös harjoitella itsenäisesti 135€/ 16 kertaa (norm. hinta 10x kortille 130€). Aikuisten 16x sarjakortti ostettavissa verkkokaupasta erikseen.


Lue lisää lastenryhmistä täältäOCR Race Lapset

Sunnuntaina 18.6. salilla järjestetään OCR Race -esteratatapahtuma. Mukana myös lastensarja!

Lue lisää tästä linkistä.


Kesäleiri 5.-9. kesäkuuta

Ensi viikon kesäleirille mahtuu vielä mukaan!

Lue leiristä lisää täältä.


Kesän perhetuntijäsenyys

Perhetuntijäsenyydellä lapsi saa käydä rajattomasti temppuilemassa perhetuntien aikana 5.6.-20.8.2023 klo 11-15. Lastaan valvova aikuinen pääsee salille veloituksetta, mutta jos aikuinen haluaa hyödyntää ajan myös itse treenaten, voi hän myös ostaa oman perhetuntijäsenyyden (ellei jo ole salimme kuukausijäsen).

HUOM! Aikuisten perhetuntijäsenyys on voimassa vain sillon, kun hän valvoo lastaan perhetuntien aikana. Se ei ole tarkoitettu aikuisten omaan treeniin ilman lapsia!

Lue lisää Perhetuntijäsenyydestä täältä.


Mukavaa kesän alkua toivottaen

Miia OCR Factorylta