Hyvä tietää...

Salimme käytännön asioita.


- OCR Factoryn mobiilisovellus löytyy sovelluskaupasta. Sovellus pyytää hyväksymään sijaintitiedot ja ne on hyväksyttävä, jotta sovellus toimii. Sijaintia sovellus tarvitsee salin ulko-oven avaamiseen, sillä ovi avautuu ainoastaan, jos puhelimen sijainti on ulko-ovemme lähettyvillä. Tämä estää oven avauksen väärinkäytön, eli ovea ei voi avata toiselle henkilölle etänä. Sovelluksen etusivulla on nappi "Avaa ovi", jota painamalla pääset sisään asiakaspalvelun ollessa suljettuna.

Sovellukseen sisäänkirjauduttuasi pääset katsomaan ohjattujen tuntien tuntikalenteria, varaamaan tunteja ja peruuttamaan tuntivarauksiasi. Jos olet varannut tunnin, niin muistathan vielä vahvistaa osallistumisesi tunnille tullessasi salille. Vahvistuksen voit tehdä puhelinsovelluksella tai avainlätkää näyttämällä vastaanottotiskillä sijaitsevaan lukijaan (sijaitsee asiakasnäytön vieressä tiskin päällä).

- Jos olet tulossa harjoittelemaan itsenäisesti ilman ohjattua tuntia niin paina puhelinsovelluksesta "Avaa ovi/check in" -nappia niin käyntisi rekisteröityy järjestelmäämme (vaikka ulko-ovi olisikin jo auki). Jos käytät avainlätkää mobiilisovelluksen sijaan, näytä lätkää ulko-oven lukijaan (vaikka ulko-ovi olisikin auki). Toimi samoin oli sinulla sitten kuukausijäsenyys tai 10x vapaaharjoittelukortti.

- Jätäthän ulkokenkäsi aulassa sijaitsevaan kenkätelineeseen.

- Pukuhuoneet sijaitsevat aulasta katsoen vasemmalla. Miesten pukuhuone heti käytävän alussa, naisten käytävän päässä. Pukuhuoneiden lukkokaappien avaimissa on silikonirannekeavaimenperä, jonka voi kätevästi kiepauttaa juomapullon ympärille.

- Kuukausijäsenyyksissä laskut tulevat sähköpostiin. Voit itse vaihtaa maksutavaksi e-laskun omassa verkkopankissasi.