Voimaa ja lihasmassaa minipienryhmä 5-hengelle

Tervehdys arvoisat salin harjoitelijat.

Harmittaako treenin suunitelmattomuus, kehityksen poissaolo ja jatkuvat kolotukset?


Tule osaksi kehittävää ja kannustavaa pienryhmää!

Maksimissaan viiden hengen voima- ja lihasmassa pienryhmä on pyörinyt aamuisin jo 1.5 vuotta! Ryhmässä harjoitellaan viimeisimpään ja luotetuituimpaan tutkimustietoon pohjaten yhdistettynä valmentajan 11 vuoden valmennuskokemukseen.

Ryhmässä opitaan kehittävän harjoittelun lainalaisuudet ja opitaan muokkamaan niitä omaan arkeen ja kuntoon sopivaksi. Valmentajan tekemä ohjelma on myös saatavilla kerran viikossa itekseen tehtäväksi, jos haluaa kehittyä hieman nopeammin. Ohjelmaa pystytään tarvittaessa tuunaamaan, jos joku liike ei esimerkiksi sovi tai tavoitteesi poikkeaa hieman kurssin päätavoitteesta.

Kurssin päätavoitteena on kuitenkin lisätä lihasmassaa ja voimaa turvallisesti. 27.4-15.6 kestävän 8 viikon- ohjelman rytmityksessä on hieman enemmän lihasmassapainotus kun voima, mutta mikä rakentaa erinomaisen pohjan voiman kasvattamiselle myöhemmin. Ohjatut kerrat ovat lauantaisin 7:45-9:15, eli 1.5 tuntia kerrallaan! Lisäksi kurssiin sisältyy 1x ylimääräinen korvauskerta, joka varataan yhteisymmärryksessä muiden kurssilla olijoiden kanssa.


Kurssin hinta kokonaisuudessaan: 380e, saat 5% alennuksen, jos tuot kaverisi mukanasi! (Jos sinulla on kaveri, jolla ei ole OCR jäsenyyttä, ei haittaa, sillä tila on varattu pienryhmälle)

Sisältö tiivistettynä:


•8x 1.5 tunnin valmennuskertaa lauantaisin 7:45-9:15 27.4.2024-15.6.2024

•1x Ylimääräinen 1.5 tunnin korvauskerta joka varataan erikseen siten, että se sopii kaikille.

•Whatsupp tuki koko valmennuksen ajan. Saat palautetta omatoimisesen treenin toteutuksesta, liikkeen tekniikasta tai vastauksia askaruttaviin kysymyksiin.

•Johdonmukainen omatoiminen valmentajan suunittelema treeni joka viikko, jolla saat nopeampaa kehitystä

•5-hengen maksimikoko taaten yksilöllisen ohjauksen toteutumisen

•Jos sairastut siten, ettet pysty osallistumaan yli puoleen kurssin kerroista, voit tulla korvaamaan kertoja seuraavalle kurssille ilman lisämaksua. (Sairastodistusta vastaan)


Jos koet, että olet valmis harjoittelemaan säännöllisesti tekemisen meiningillä ja oppimaan uutta tai sinulla on vielä kysyttävää, elä epäroi ottaa yhteyttä sähköpostilla, instagramilla tai tekstiviestillä! Toivattavasti näemme ensi viikon lauantaina! :)


Kehittävin terveisin

Lauri Voutilainen

https://www.instagram.com/lauri.voutilainen

lauri.voutilainen121@gmail.com

0406588900