Tehtaalla tapahtuu

Tietoa salin ajankohtaisista tapahtumista


Pikkujoulut

Salin jäsenten ja 10x korttilaisten pikkujoulut järjestetään lauantaina 25. marraskuuta klo 18 alkaen salin tiloissa. Luvassa syömistä, juomista, ohjelmaa sekä taatusti hyvää seuraa! Sali tarjoaa boolia ja limuja, mutta omia alkoholillisia sekä -holittomia juomia voi ottaa halutessaan mukaan. Sali on suljettu treenaajilta kyseisenä päivänä klo 18-23.


Ilmoittautuminen pikkujouluihin täältä




Black Friday

Ensi viikon perjantaina 24. marraskuuta vietetään Black Fridayta myös tehtaallamme. Luvassa muun muassa huutokauppaa jäsenyyksistä!



Lue black friday tarjoukset täältä





Race Weekend 9.-10. joulukuuta

Joulukuun toisena viikonloppuna kisaillaan OCR Racessa lauantaina 9.12. ja Hyrox Racessa sunnuntaina 10.12. OCR Racessa mukana myös lastensarjat (hupi- ja kilpasarja) ja Hyrox Racessa parisarjat (nais-, mies- ja sekaparit). Hintaporras nousee kuunvaihteessa, joten hanki lippusi ajoissa.



Lisää Race weekendistä täältä




Kevään lastenryhmät

Ensi kevään lastenryhmiin ilmoittautumisesta on jo kyselty paljon. Kevään ryhmiin ilmoittautuminen aukeaa torstaina 23.11. klo 12. Tämän syksyn kaikki lastenryhmät on olleet tupaten täynnä viimeistä paikkaa myöten, joten muistathan ilmoittaa lapsesi ajoissa ryhmään. Täynnä olevat ryhmät poistuu näkyvistä verkkokaupasta, joten jos et löydä sieltä jotain ryhmää, johtuu se siitä ettei ryhmään mahdu enempää lapsia.


Lastenryhmät sisältää keväälle 16 treenikertaa. Aikuisten on mahdollista ostaa itselleen lasten treenien ajalle 16x treenikortti, joka mahdollistaa oman treenaamisen aina samaan aikaan kun tuo lapsen treeneihin. Hinnat ja lisätiedot lastenryhmien sivuilta.



Lastenryhmät nähtävillä täältä




Pienryhmät

Vauva-pienryhmä on käynnissä torstaisin klo 10-10.45. Tämän vuoden puolella on vielä 5 kertaa jäljellä ja mukaan voi liittyä vielä loppukaudeksi hintaan 75€. Uusi 8 viikon Vauva-pienryhmäryhmä alkaa torstaina 11.1.2024. Ilmoittautua voi verkkokaupan kautta jo nyt.

Startti-pienryhmä käynnistyy 4 viikon ajaksi huomenna keskiviikkona klo 19.00. Mukaan mahtuu vielä! Seuraava 8 viikon Startti-pienryhmä alkaa keskiviikkona 10.1.2024.



Verkkokauppaan



Facebook- ja Whatsapp -ryhmät

Jäsenille ja 10x korttilaisille on Facebookissa ryhmä OCR Factoryn jengi. Ryhmässä jutellaan ajankohtaisista asioista. Enemmän juttua tulee kuitenkin Whatsapp-ryhmässä, jonne löytyy linkki Facebook-ryhmän kautta. Ryhmään pääsee myös mukaan huikkaamalla Miialle, joka voi lisätä ryhmään suoraan.





Mukavavaa talven alkua toivottaen

Miia