Sali suljettu 28.12.2021-31.1.2022

Aluehallintovirasto määrää liikuntatilat suljettavaksi 31.1. asti.

"Etelä-Suomen aluehallintovirasto jatkamassa tilojen sulkupäätöstä Uudellamaalla 31.1. asti sairaanhoitopiirin suosituksen mukaisesti."


Lyhyesti sanottuna OCR Factory joutuu sulkemaan ovensa 31.1.2022 asti. MUTTA:


Salillamme on käytössä ajanvarausjärjestelmä, jolla salin voi varata yksityiskäyttöön tunnin ajaksi kerrallaan. Varaathan vain yhden tunnin käyttöösi per päivä ja enintään 2 varausta per viikko. Samaan aikaan treenaamaan voi tulla samasta perheestä/seurueesta useampi henkilö kerrallaan. Tulethan omalle varaukselle vasta sen alkaessa ja poistuthan tilasta oman varauksesi aikana eli ennen kuin seuraavan henkilön treeniaika alkaa.

OCR Factoryn kuukausijäsenille varaus on maksuton. Myös 10x korttia voi käyttää yksityisvarauksiin.

Myös muut kuin OCR Factoryn jäsenet voivat varata yksityistunteja ja ostaa kertakäynnin tai 5x/10x kortin verkkokaupasta. Hinta on 18€/henkilö (ei 18€/varaus). Verkkokauppaoston jälkeen lataathan OCR Factoryn mobiilisovelluksen ja salille mennessäsi tsekkaat itsesi sovelluksella sisään. Tee näin vaikka pääsisit sisään samalla oven avauksella kaverisi kanssa. Näin käyntikerta kuittautuu käytetyksi ja pystymme seuraamaan, ketä salilla on ollut. Jos et jostain syystä pysty tai halua ladata mobiilisovellusta, niin laita meille viestiä Whatsappissa, somessa tai sähköpostilla, niin kuittaamme käyntikerran käytetyksi.


Otathan huomioon, että lastentunnit käynnistyvät normaalisti la 15.1. alkaen ja lastentuntien aikaan yksityisvaraukset eivät täysin ole yksityisvarauksia, koska lapsiryhmät ovat paikalla samaan aikaan.


Lastenryhmät:

Maanantai klo 17-19

Tiistai klo 17-20

Keskiviikko klo 17:30-19:30

Torstai klo 17-19

Lauantai klo 9:30-11:30


Yksityistreeniajat menevät kuin kuumille kiville, joten jos et löydä ajanvarauskalenterista sinulle sopivaa vapaata aikaa, voit kysellä OCR Factoryn Facebook-sivun yläreunaan kiinnitetyssä julkaisussa, jos joku kaipaa itselleen seuruetta tai uusia kummin kaiman serkkuja, jotka lasketaan samaan perheeseen.
Voit myös itse ilmoittaa siellä, jos varauksellesi saa tulla muita perheenjäseniä treenaamaan kanssasi. Siellä on myös näkyvillä aikoja, jolloin kumminkaimanserkut ovat tervetulleita treenaamaan, jos muiden läsnäolo salilla samanaikaisesti ei haittaa.


AjanvarauskalenteriOhjatuille tunneille on koko sulun ajan voimassa poikkeusaikataulu ja ohjatut tunnit pidetään "ulkona" sulun aikana, alkaen tiistaina 28.12.2021. Poikkeusaikataulu on voimassa maanantaihin 31.1.1.2022 asti. Ulkotunneille on ilmoittauduttava viimeistään 60 minuuttia etukäteen, eikä niitä pidetä, jos kukaan ei ole ilmoittautunut tunnille viimeistään tuntia ennen tunnin alkua. Eli ohjatuille tunneille sulun aikana ilmoittautumispakko etukäteen! Ohjaaja ei saavu paikalle ellei tunnille ole vähintään yksi henkilö ilmoittautunut.

Sulkuajan tunnit nähtävillä etusivun kalenterista. Lisätietoa tuntien pitämisestä saat Miialta, 0407644984 tai miia@ocrfactory.fiAluehallintoviraston määräykset eivät koske lasten harrastustoimintaa eikä lasten synttärijuhlien pitämistä!


OCR Factoryn väki pahoittelee poikkeustilannetta, mutta teemme parhaamme, että jäsenemme pysyvät sulunkin aikana tyytyväisinä.