Rakennuslupa myönnetty!

Espoon kaupunki myönsi rakennusluvan.

Jes! Vihdoin! Tätä on odotettu! Viimeiset 7 kuukautta olemme odotelleet Espoon kaupungilta ensin asemakaavan poikkeuslupaa ja sen jälkeen rakennuslupaa toimitilamme muutostöille, kuten pukuhuoneiden, suihkujen ja vessojen rakentamiselle. Ja nyt kaikki tarvittavat luvat on vihdoin myönnetty! Se tarkoittaa sitä, että rakennusurakka OCR Factorylla sen kuin kiihtyy.


Somekanavista olettekin ehkä jo huomanneet, että olemme aloittaneet tilan rakentamisen niiltä osin kuin se on ollut mahdollista. OCR-puolen esteet alkaa pikku hiljaa olla rakennettu ja graffitimaalarit ovat loihtineet meille upean seinämaalauksen.


Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ja tarvittavien rakennusmateriaalien toimitusajat eivät veny oletettua pidemmäksi, uskallamme jo pikkaisen toivoa avajaisten sijoittuvan elokuulle. Näin ollen OCR Factorylaiset eivät kesällä lomaile vaan puurtavat puurtamistaan, jotta te rakkaat tulevat mahdolliset asiakkaamme saatte kesälomien jälkeen palata treenin ääreen aivan uudenlaiseen, uniikkiin ja upeaan liikuntakeskukseen!


Kesällä ei kannata kuitenkaan aivan täysin laiskotella, sillä tulemme pitämään ulkotreenejä OCR Factoryn edustalla sekä lähimaastossa. Muun muassa eilisen treenitunnelmia löytyy Facebookin ja Instagramin somekanaviltamme. Tällä hetkellä treenimahdollisuus on tiistai-iltaisin, mutta kesän aikana treenejä pyritään lisäämään, jotta mahdollisimman moni löytäisi itselleen sopivan ajankohdan. Treenit löytyvät verkkokaupasta. Uusista treeniajankohdista tulemme ilmoittamaan myös somekanavissa, joten pistäkäähän viimeistään nyt somekanavamme seurantaan!Ihanan lämmintä kevätpäivää toivottaa

OCR Factoryn väki