Pienin askelin kohti avajaisia!

Asemakaavan muutoslupa myönnetty!

Vihdoin 3,5 kuukauden odottelun jälkeen saimme Espoon kaupungilta myöntävän päätöksen asemakaavan muutoshakemukselle! JES! Ensimmäinen odottelu on nyt päättynyt, mutta edessä on vielä rakennuslupahakemuksen käsittely. Viime vuoden puolella saimme siihen arvioksi 2-4 kuukautta. Toivotaan siis pikaista käsittelyä!


Tuleva toimitilamme on aiemmin toiminut varastona, joten asemakaavamuutos liikuntatilaksi täytyi tehdä. Suurimmat tilan muutostyöt tarvitsevat rakennusluvan, mutta pienempiä rakennushommia alamme jo tekemään pian.


Harmiksemme olemme joutuneet useaan kertaan siirtämään ilmaisia ulkotreenejämme aluehallintaviraston kokoontumisrajoitusten vuoksi, mutta toivottavasti pääsemme niiden pariin helmikuussa. Ellei kokoontumisrajoituksia jatketa, olemme suunnitelleet ensimmäisen treenikerran olevan sunnuntaina 21. helmikuuta Suomenojalla. Tuota edeltävän viikonlopun ohjaajamme viettävätkin Folkhälsanin OCR Instructor -koulutuksen parissa Norrvallan urheiluopistolla.


Onneksi saimme lunta tänne Etelä-Suomeenkin ja pääsemme nauttimaan nyt ihanan talvisista keleistä! Kaivetaan vaikka ne kauan varastossa lojuneet sukset ja luistimet esiin siksi aikaa, että pääsemme keväällä sitten treenailemaan yhdessä. Mahtavaa, että olette meidän mukana jo alkutaipaleesta lähtien! Pidämme teidät ajantasalla projektin etenemisestä.


Raikasta pakkaspäivää toivottaen,

Miia OCR Factorysta