Pääsiäisen poikkeusaikataulut

Asiakaspalvelu suljettu, Perhetunnit laajennetusti

Pääsiäinen sulkee asiakaspalvelun, mutta ei salia. Treenaamaan pääsee normaalisti klo 05-23 välillä ostamalla kertakäynnin verkkokaupasta. Voit myös ostaa itsellesi tai perheellesi Pääsiäisen treenipassin, jolla pääsee treenaamaan koko pääsiäisen ajan.


Perhetunnit pidetään laajennetusti Pääsiäisen ajan. Perjantaista maanantaihin Perhetunnit klo 11-15. Tällöin tilassa saa treenata normaalisti, mutta kannattaa ottaa huomioon, että salilla saattaa olla myös lapsia sinkoilemassa ympäriinsä. Perhetunneille voi ostaa verkkokaupasta kertakäynnin tai koko Pääsiäisen ajaksi voi ostaa Pääsiäisen treenipassin itselle, lapselle tai koko perheelle. Treenipassi oikeuttaa käymään koko Pääsiäisen ajan Perhetunneilla rajoituksetta. Huomaathan, että asiakaspalvelu ei ole auki, joten treenipassi pitää ostaa etukäteen verkosta. Sisään pääsee sen jälkeen OCR Factoryn mobiilisovelluksella.


Pääsiäisen treenipassi maksaa vain 20€/hlö tai 35€/perhe. Sillä saa tulla treenaamaan sekä aikuiset että lapset pe 29.3.- ma 1.4.2024 välisenä aikana.


Myynnissä myös Pääsiäisen treenipassi ohjatuille tunneille! Neljän päivän treenit ohjatuilla tunneilla 29€/hlö. Tunteja tarjolla seuraavasti:

Pe 29.3.

10:00 HYROX (engl.)

La 30.3.

10:30 Crosstraining

Su 31.3.

10:00 Kehonpainotreeni

11:00 Kehonhuolto 30min

Ma 1.4.

18:00 CrosstrainingPääsiäisen Perhetunnit sisältyy kevätkauden lastenryhmien kausimaksuun. Osta tällöin verkkokaupasta "Pääsiäisen Perhetunnit kevät kauden lapsille" ilmaiseksi. Tämä jäsenyys antaa kulkuoikeuden, jolla ulko-oven saa avattua OCR Factoryn mobiilisovelluksella.OSta Pääsiäisen treenipassi täältäPerhetunnit ovat vapaata harjoittelua eli sillon ei ole ohjausta. Lapset harjoittelevat vanhempiensa vastuulla. Vanhemmat voivat valvoa lastensa harjoittelua ilmaiseksi tai he voivat harjoitella myös itse ja ostaa oman kertakäynnin tai Pääsiäisen treenipassin verkkokaupasta.Jos Pääsiäisenajan treenaamisesta tai jostain muusta herää kysyttävää, soita/laita viestiä asiakaspalvelun puhelinnumeroon 044 4910 172 tai laita sähköpostia info@ocrfactory.fi.