Maanantain oheisharjoittelu

Hei maanantain klo 18 oheistreenilasten huoltajat!


Kyseinen lapsiryhmä on osoittautunut erittäin haastavaksi valmentaa OCR Factoryn tiloissa. Ryhmää on ohjannut pari eri valmentajaa ja molemmat ovat sitä mieltä, että ensi keväälle oheistreenejä ei jatketa. Pojat ovat yhdessä poikkeuksellisen villejä ja kovaäänisiä, eivätkä tottele ohjaajaa. Tämä on hankalaa salin muiden treenaajien sekä myös poikien oman turvallisuuden kannalta, sillä vaaratilanteita syntyy helposti. Poikia on varoitettu asiasta, lähes joka treeneissä, mutta toivottua käytöstä ei ole saatu.


Pojat ovat ihania, mutta tiivis ja energinen porukka, jota salin aktiviteetit innostavat ehkä liikaa siihen, että malttaisivat keskittyä ohjaukseen.


Lapset voivat halutessaan osallistua keväällä OCR Factoryn omiin lastenryhmiin, jotka myydään kausittain. Tällöin koko porukka ei ole kerralla samassa ryhmässä, joten ongelmaa tuskin syntyy. Oheistreenit jatkuvat normaalisti vielä tämän syyskauden loppuun ja viimeinen treenipäivä on 11.12.2023.


Ihanaa kun lapsenne ovat viihtyneet OCR Factorylla ja toivottavasti nähdään myös jatkossakin tämän syyskauden jälkeen! :)


Terveisin

Miia

OCR Factorylta