Maanantain lastenryhmät

Muutoksia ryhmiin

Hei maanantain lastenryhmien vanhemmat!


Tällä hetkellä maanantaisin on pyörinyt kolme eri lastenryhmää:

Klo 17 oheistreenit

Klo 18 oheistreenit

Klo 19 oheistreenit/Training for Teens


Ensi viikosta alkaen klo 19 ryhmästä lopettaa oheisharjoittelijoiden tyttöfutisporukka. Näin ollen ryhmään jää vain muutama teini. Kysymys kuuluu haluaisiko nämä Training for Teens ryhmäläiset käydä jatkossa perjantaisin saman ikäisten treeneissä klo 17 tai 18? Vai mielummin jatkaa pienessä porukassa maanantaisin? Ja sopiiko maanantaisin jo esim klo 17 aika? Poissaoloja kun on ollut jonkin verran niin voisi olla että paikalla olisi välillä vain 1 tai 2 lasta kerralla, joten mietin olisiko mielekkäämpää liittyä perjantain ryhmään jos se aikataulullisesti sopii.

Te joiden lapset on kyseisessä ryhmässä, kertokaa mielipiteenne/lasten mielipide asiaan, kiitos!Klo 17 ja 18 ryhmissä on ollut jalkapalloilijoita, joiden jalkapalloharjoitukset muuttuvat päällekäin oheistreenien kanssa. Näin ollen he eivät enää pääse käymään kuin ensi viikolla maanantain oheistreeneissä. Tämä tarkoittaa että molempiin ryhmiin jää vain muutama lapsi jäljelle.

Te kenen lapset lopettavat ma 20.3. alkaen, vastatkaa tähän viestiin niin osaan päättää sopimuksen.

Te kenen lapset jatkavat maanantaina edelleen normaalisti, sopisiko klo 18 ryhmäläisille jo klo 17 alkava tunti, niin voisimme yhdistää ryhmät, koska molempiin ryhmiin jää vain muutama lapsi.


Klo 17 ja 18 ryhmien jalkapalloilijat voivat halutessaan vaihtaa lauantain klo 10.30 ryhmään. Tällöin sopimuskausi jatkuu normaalisti, oheistreenipäivä vain vaihtuu.


Toiveissa olisi siis että maanantaisin jatkuu vain klo 17 ryhmä 20.3. alkaen, jossa on yhdistetty kaikki maanantain ryhmät yhteen porukkaan. Teinit voivat jatkaa tuossa klo 17 ryhmässä (ohjaaja ottaa tuntien suunnittelussa huomioon että on eri ikäisiä lapsia) tai vaihtaa perjantain oheistreeniryhmiin, joissa saman ikäisiä lapsia. Jalkapalloilijat voivat päättää lopettavatko sopimuksen ensi viikon jälkeen vai jatkavatko lauantain ryhmässä.


Ilmoitelkaa minulle mikä olisi teille ja lapsellenne paras vaihtoehto!


Terveisin


Miia

OCR Factoryn toimitusjohtaja