Käytä vanhenevat liikuntaetusi NYT!

Osta esimerkiksi lahjakortti

Muistathan käyttää vanhentuvat liikuntaetusi vielä tänään. Vuodenvaihteessa vanhenevat liikuntaedut voi käyttää OCR Factoryn verkkokaupassa. Niillä voi ostaa vaikka lahjakortin tai maksaa jäsenyyttä eteenpäin.


Smartumilla ja epassilla pystyy maksamaan suoraan verkkokaupan kautta. Jos haluat maksaa vain osan ostoksen loppusummasta Smartumilla tai epassilla tai maksat ostoksesi kokonaan tai osan Edenredin-liikuntaedulla, valitse maksutavaksi verkkokaupassa lasku. Sen jälkeen voit maksaa koko summan tai osan summasta liikuntaedun mobiilisovelluksella ja loppusumman saamallasi laskulla.Jos haluat maksaa liikuntaeduilla jäsenyyttäsi eteenpäin, avaa vain liikuntaedun mobiilisovellus ja maksa haluamasi summa OCR Factorylle. Ei haittaa vaikka liikuntaetuja ei olisi jäljellä enää kokonaisen kuukausimaksun verran, vaan voit maksaa liikuntaedulla minkä tahansa summan. Saamme maksustasi automaattisesti sähköpostiviestin ja merkitsemme jäsenyyttäsi kyseisellä summalla eteenpäin maksetuksi.


Joka vuosi miljoonia euroja liikuntaetuja jää ihmisillä käyttämättä. Ethän sinä jätä euroakaan!verkkokauppaanHyvää uutta vuotta ja nähdään treenin merkeissä taas ensi vuonna!


Terveisin

Miia