KAVERI JÄSENEKSI -KAMPANJA

Tuo kaveri jäseneksi ja säästä!

Tuo ystäväsi, naapurisi, työkaverisi tai kummin kaiman serkku jäseneksi OCR Factorylle ja saat alennusta omaan kuukausijäsenyyteesi.


Saat 15% alennuksen omaan jäsenyyteesi yhtä pitkälle ajalle, kuin ystäväsi ottaa määräaikaisen jäsenyyden. Myös ystäväsi saa -15% ensimmäiseltä määräaikaiskaudelta! (Kamppis ei voimassa 1 kk:n jäsenyyksiin.)


Esim. ystäväsi ostaa 6kk:n määräaikaisen jäsenyyden. Sinä sekä ystäväsi saatte seuraavan 6 kuukauden ajaksi jäsenyydestänne -15% alennuksen.


Jos saat ylipuhuttua myös toisen henkilön jäseneksi salillemme, saat myös siitä -15% alennuksen. Esim. yksi kaveri ostaa 6kk:n jäsenyyden ja toinen kaveri 3kk:n jäsenyyden, saat yhteensä 9kk:n ajalle alehinnan jäsenyyteesi.


Nyt hankkimaan myös kaverit meidän jengiin mukaan!


Kampanja voimassa huhtikuun ajan.

Uudet jäsenet saavat verkkokaupassa alennuksen koodilla "kaveri15". Lisätietokentässä tulee mainita myös "vanhan jäsenen" nimi (sinun nimesi), jotta osaamme antaa myös sinulle alennuksen kuukausimaksuun.


P.S. Saliäsenyyksien irtisanomisia on tullut viimeisen kuukauden aikana niin paljon, ettei sormet riitä niitä laskemaan, joten jotta homma pysyy pystyssä myös kesän ajan (ja sen jälkeen), tarvitsemme nyt kipeästi teidän apuanne. Muistutelkaa myös työnantajia TYKY-päivien mahdollisuudesta (OCR:ään tai Hyroxiin) tai tulkaa omalla kaveriporukalla oppimaan OCR-estetekniikoita yksityisohjaukseen.


Muistattehan osallistua myös toukokuun lopun Race Weekendiin!

La 25.5. OCR Race (aikuiset ja lapset)

Su 26.5. HYROX Race (yksilö-, pari- ja 4hlö tiimisarjat)


Terveisin

Miia


Huom. Jos olet lopettanut salijäsenyyden ja yhteystietosi on jäänyt roikkumaan jäsenten postituslistalle, etkä halua saada enää jäsenille suunnattua postia jatkossa, vastaa tähän viestiin POISTA, niin poistan sinut jäsenille suunnatulta postituslistalta.