Kaikenlaista tapahtuu tehtaalla!

Isänpäivä, pikkujoulut, bootcampeja, kisoja...

ISÄNPÄIVÄ tekee tuloaan muutaman päivän päästä ja olisi kiva muistaa isää jotenkin. Meiltä kaikilta varmasti löytyy nyrkat täynnä kaikenlaista tavaraa, eikä lisää enää kaivattaisi..?? Mitä jos yllättäisit isän (tai te isät itsenne!) lahjalla, joka varmasti liikuttaa? Nimittäin OCR Factoryn lahjakortilla! Olemme isänpäivän kunniaksi laittaneet myyntiin myös kolmen ja viiden kerran kortteja, joita ei normaalisti myyntivalikoimastamme löydy. Kortin voi ostaa joko vapaaharjoitteluun tai ohjatuille tunneille.

Hinnat:

3x kortti vapaaharjoitteluun 50€

3x kortti ohjatuille tunneille 70€

5x kortti vapaaharjoitteluun 80€

5x kortti ohjatuille tunneille 115€

Lahjakortin voit ostaa verkkokaupasta tai salin vastaanotosta sen aukioloaikoina. Jos ostat lahjakortin verkkokaupasta, voit saada tulostettavan digitaalisen lahjakortin pyytämällä sitä viestillä asiakaspalvelusta.


PIKKUJOULUT!

Ai että, vuoden kokokohta, kun jäsenemme sekä 10x korttilaiset pääsevät tutustumana toisiinsa rentojen juhlien merkeissä perjantaina 3.12. klo 18.00 alkaen! Tällä kertaa jätetään treenivaatteet kotiin ja laittaudutaan viimeisen päälle koreasti. Me tarjoamme juomaa ja pientä naposteltavaa. Luvassa myös pieniä leikkimielisiä kilpailuja. Jos et vielä ole jäsen, eikä sinulla ole 10x korttiakaan, niin nyt olisi aika semmoinen hankkia niin et missaa vuoden kovimpia bileitä! Jos pääset juhlimaan kanssamme, niin laitathan meille viestiä tai ilmoittaudu vastaanottoon, niin tiedämme ketä odottaa.


KISAMATKAT

Haluaisitko lähteä erilaisiin urheilutapahtumiin OCR Factoryn mukana? Nyt olisi seuraa tarjolla seuraaviin tapahtumiin:

Winter Warrior Ylläs 2.4.2022

HYROX Frankfurt 23.4.2022

Tough Viking 8km Stadion Tukholma 7.5.2022

Porin Raasto multisport-tapahtuma 07/2022

Valhalla Relay Vöyri 14.5.2022

Tough Viking 15km Kungl. Djurgården Tukholma 27.8.2022

Tough Viking 10km Helsinki 10.9.2022

Kisaan osallistuminen ei tarkoita, että sinun pitäisi olla rautaisessa kunnossa ja lähteä lähtöviivalle verenmaku suussa voittamaan. Ei. Se tarkoittaa ainoastaan itsensä voittamista ja ylittämistä. Matkalle mukaan voi tulla yksin tai porukalla ja kisasuorituksen voi suorittaa yksin tai porukalla. Jos haluat liittyä matkaseuraan, niin ota yhteyttä asiakaspalveluun niin annamme lisätietoa.


YKSITYISOPASTUS/ YRITYKSEN TYKYPÄIVÄT

Kokoa oma porukka ja varaa yksityisopastus (1,5h) OCR-/ ninjaesteisiin ja estetekniikkaan OCR Factorylle!

1,5 tunnin mittainen opastus sisältää perehdytyksen lajiin sekä yleisimpien OCR-esteiden suoritustekniikan opettelua yhdessä OCR-valmentajan avulla.

Opastuksen aikana tutustutaan mm. seuraaviin esteisiin: Seinät, Weaver, Irish Table, Ninja Steps, Monkey Bar, Köyden kiipeäminen, Renkaat, Dip Walk, Spider Wall, Mt. Olympus, Atlaskivet, Ramppi

Opastus sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille, sillä esteiden suoritustapaa voidaan skaalata ja säätää jokaisen tasolle sopivaksi. Ohjaus sopii niin kaveriporukoille kuin yritysryhmille.

Opastuksen hinta 275€. Jos kiinnostuit, niin ole yhteydessä asiakaspalveluun niin katsotaan yhdessä teille sopiva aika!


AAMUBOOTCAMP

Treeni ja aamupala valmiiksi katettuna 2x viikossa!

Alkaen 29.11.2021 klo 07.30!

Miltä kuulostaisi tehokas ohjattu 45 minuutin aamutreeni kaksi kertaa viikossa klo 7.30, suihku sekä valmis aamupala treenien päälle? Riittää että ilmestyt paikalle. Me hoidamme loput.

Starttaamme tammikuussa 2022 kymmenen viikon intensiivisen Wake Up -bootcampin, joka tarjoaa tehokkaat ohjatut treenit kaksi kertaa viikossa valmentajan johdolla sekä aamupalan treenien jälkeen.

Tutustumisetuna tarjoamme mahdollisuuden testata uutuusbootcamp neljän viikon intensiivibootcampilla, joka starttaa jo 29.11.2021.

Treenit ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 7.30-8.15 (45min), jonka jälkeen tarjolla on terveellinen ja monipuolinen aamupala. Aamubootcampin treenit on suunniteltu siten, että ne kehittävät tehokkaasti lihaskuntoa ja kestävyyskuntoa, sekä antavat energiaa työpäivään, lähtötasosta riippumatta. Treenit ovat yhdistelmä toiminnallisia lihaskuntoliikkeitä sekä cardioharjoitteita.

Tehokkaat treenit heti aamusta vapauttavat aikaa illasta muihin harrastuksiin.

Bootcamp sisältää lisäksi 4 viikon vapaaharjoittelujäsenyyden OCR Factorylle.

Hinta: 199€/hlö, sisältäen 4 viikon ohjatut aamutreenit, aamupalat sekä vapaaharjoittelujäsenyyden bootcampin ajaksi.

Ostettavissa verkkokaupasta!


Laitathan seurantaan myös OCR Factoryn somekanavat, niin saat kaikki ajankohtaiset tiedot ja tapahtumat ensimmäisten joukossa!


Nähdään treeneissä!


Terveisin

OCR Factoryn väki