HYROX Boot Camp

5 viikon pienryhmätreenit kaksi kertaa viikossa

Tule mukaan 5 viikon pienryhmävalmennukseen, jossa tutustutaan HYROX:n maailmaan!


Boot Camp sisältää kaksi treeniä viikossa (75min+60min) viiden viikon ajan.Mikä ihmeen HYROX?

Lue lisää täältä.
HYROX Boot Camp on 5 viikon pienryhmävalmennus, joka sisältää viikottaiset 75 minuutin sunnuntaitreenit sekä tiistaiset juoksupainotteisemmat 60min ulkotreenit valmentajan johdolla. Boot Camp perehdyttää myös oikeaoppisiin HYROX-liikkeiden tekniikoihin.

HYROX on yhdistelmä toiminnallista harjoittelua, kestävyysharjoittelua ja juoksua ilman vaikeita teknisiä liikkeitä tai harjoitteita. Valmennus on tehokas tapa kehittää sekä lihaskuntoa että kestävyyttä, ja antaa valmiudet osallistua HYROX -kisoihin.


Soveltuu kaiken tasoisille kuntoilijoille. Ei edellytä jäsenyyttä OCR Factorylla.


Harjoitukset pidetään sunnuntaisin klo 18.30-19.45 (kesto 75min) OCR Factorylla ja tiistaisin klo 19-20 (60min) Matinkylän urheilukentällä. Viimeinen harjoitus ti 4.6.2024.

Jokainen sunnuntain treeni sisältää tekniikkaopastusta Hyrox-liikkeisiin sekä kunnon hikitreenin salilla. Tiistaisin tehdään juoksupainotteisempi tunnin harjoitus Matinkylän urheilukentällä (400 metrin juoksuradalla) sekä sen ympäristössä. Juoksun lisäksi tiistain treenit sisältävät myös muuta toiminnallista harjoittelua kehonpainolla.

Jokainen juoksee oman kuntotasonsa mukaan eli hyvää juoksukuntovaatimusta ei ole.


Vähimmäisosallistujamäärä 4hlö.

Valmentajana toimii Miia Klärich.


Hinta 199€ (mahdollisuus maksaa 1-3 osassa)VerkkokauppaanHuom.

Mahdollisuus osallistua valmennukseen vain toisena päivänä (joko sunnuntaina tai tiistaina), mutta parhaimman hyödyn 5 viikon valmennuksesta saat osallistumalla molempiin treenipäiviin. Jos pystyt osallistumaan vain toisena päivänä, niin valitse verkkokaupassa maksutavaksi lasku ja kirjoita lisätietokenttään kumpana päivänä haluat osallistua treeniin. Sunnuntaitreenit 5 viikon ajan 130€, tiistaitreenit 110€. Lasku lähetetään sähköpostiin oikealla summalla.