Hintamuutokset

Jäsenyyshinnat muuttuvat nykyisille jäsenille 1.4.2023

TÄMÄ VIESTI EDELLYTTÄÄ SINULTA VASTAUSTA. LUE SE SIIS HUOLELLA LOPPUUN ASTI.


THIS EMAIL NEEDS YOUR RESPONSE. PLEASE TRANSLATE IT AND READ IT THROUGH PROPERLY. IF YOU HAVE ANY QUESTIONS ABOUT IT, DON'T HESITATE TO ASK.


Hei rakkaat OCR Factoryn jäsenet!


Meillä on ollut huikean upea tähänastinen matka puolentoista vuoden ajan, jonka OCR Factoryn ovet ovat olleet avoinna. Vaikka matka on ollut upea, on se ollut myös liiketoiminnan talouden kannalta haastava. Korona, salien sulut ja tämän hetkinen maailman taloustilanne aiheuttivat ja aiheuttavat edelleen haasteita liiketoiminnalle. Valitettavasti salin kiinteät kulut ovat nousseet niin paljon, että olemme joutuneet tähän tilanteeseen, että jäsenhintoihin on tultava muutoksia.


Hintarakenne kuukausijäsenyyksille muuttuu siten, että mitä pidemmäksi aikaa sitoutuu, sitä edullisempaan hintaan jäsenyyden saa. Uudet hinnat on nähtävillä tästä linkistä.


MUTTA! Nykyiset jäsenemme saavat valita kahden vaihtoehdon väliltä. Vaihtoehdot ovat:


1) Valita uudesta hintaportaasta itselle sopivan jäsenyystyypin. Lue jäsenyystyyppien sopimusehdot täältä. Sopimusehdoista näet myös tauotusoikeuden kullekin jäsenyystyypille. Tämä uusi jäsenyys astuu voimaan huhtikuussa siitä päivästä alkaen kuin nykyinen maalis-huhtikuun maksukautesi päättyy. Eli jos esimerkiksi kuukausimaksusi eräpäivä on tähän asti ollut aina kuukauden 10. päivä, alkaa uusi jäsenyystyyppisi 10.4. alkaen. Jos eräpäiväsi laskuissa on ollut 22. päivä, alkaa uusi jäsenyytesi 22.4..


TAI


2) Voit jatkaa nykyistä toistaiseksi voimassaolevaa, kuukauden irtisanomisajalla olevaa jäsenyyttäsi, mutta sen hinta nousee 8% (poikkeuksena arkipäivien klo 05-16 vapaaharjoittelujäsenyys, sen hinta pysyy nykyisellään). Tauotusmahdollisuus kalenterivuoden aikana 4 viikkoa (ei enempää ilman painavaa syytä, kuten sairausloma lääkärintodistuksella). (Jos tiedät haluavasi lomailla salilta esimerkiksi koko kesän, ei tämä jäsenyystyyppi ole sopiva sinulle.) Uusi hinta astuu voimaan huhtikuussa siitä päivästä alkaen kuin nykyinen maalis-huhtikuun maksukautesi päättyy. Eli jos esimerkiksi kuukausimaksusi eräpäivä on tähän asti ollut aina kuukauden 10. päivä, nousee kuukausimaksu 10.4. alkaen. Jos eräpäiväsi laskuissa on ollut 22. päivä, uusi hinta alkaa 22.4..


Jos sinulla on tällä hetkellä määräaikainen jäsenyys, muuttuu jäsenyyden hinta vasta määräaikaisuuden päätyttyä.

Itse, näin salin toimitusjohtajan ja yrittäjän roolissa, kipuilen näiden hinnankorotusten kanssa, koska tiedän, että monet teistäkin olette kipuilleet hintojen kanssa jo tämän viimeisen puolentoista vuoden ajan. Hintoja ei koroteta rahankiilto silmissä, vaan se on pakollinen paha, jotta liiketoiminta pysyy hengissä. Tappiota yritys tekee edelleen ja vuokran yhtäkkinen 10% nousu tälle vuodelle tarkoittaa nelinumeroista summaa lisää kuukausikuluihin.


Näin ollen toivon, että joidenkin eurojen hintojen korotus ei kaada teidän yksittäisten asiakkaiden taloutta. Mutta se toivottavasti pelastaa yrityksen talouden.

OCR Factoryn matka jatkuu tästä eteenpäinkin huikeana, ellei vieläkin huikeampana kuin tähän asti. Siihen toivomme kuitenkin myös teidän apua. Mainostakaa tutuillenne, tägäilkää salia sosiaalisen median julkaisuihin, tuokaa ystäviä kokeilutreenille ja houkutelkaa mukaan huikean hienoon jengiin! Tätähän te monet olettekin jo tehneet kiitettävästi, kiitos teille siitä! Muun muassa lasten syntymäpäiväjuhlat on olleet supersuosittuja viimeisen 1,5 vuoden ajan, mutta nyt varauksia on todella vähän. Ei muuta kuin vinkkaamaan ystäville ja naapureille lasten synttäreistäkin! :)


Nyt toivon teiltä jokaiselta vastausta kysymykseen siitä, että millaisella sopimuksella haluatte jatkaa huhtikuusta eteenpäin. Vaihtoehto 1 tai vaihtoehto 2. Jos valitset vaihtoehdon 1, niin minkä jäsenyystyypin valitset.


Jos tähän viestiin ei vastata mitään, muuttuu jäsenyys automaattisesti vaihtoehtoon 2, eli 8% hinnan korotukseen huhtikuun aikana. Toivon kuitenkin vastausta kaikilta.


Kiitos ymmärryksestä!


Terveisin

Miia

(ja muut osakkaat Juha, Jani ja Jan-Erik)