Cetuslaisten oheisharjoittelun aloitus

Oheistreenit alkaa keskiviikkona 12.1.2022

Cetuslaisten oheisharjoittelu alkaa ylihuomenna keskiviikkona 12.1.2022 normaalin aikataulun mukaisesti.


Aluehallintovirasto on määrännyt liikuntatilat suljettavaksi 24.1. asti, mutta sulku ei koske lasten harrastustoimintaa. Ainakaan toistaiseksi. Lasten ryhmät pyörähtävät käyntiin siis normaalisti.


OCR Factory on salien sulkujen ajan ollut auki 60 minuutin yksityisvarauksilla. Tämä tulee jatkumaan myös lastenryhmien käynnistymisen jälkeen, joten tilassa on todennäköisesti aina lastenryhmien kanssa samaan aikaan myös jonkun yksityishenkilön oma varaus. Se ei kuitenkaan vaikuta lasten toimintaan, vaan he treenaavat normaalisti. Tilaa on kuitenkin salissa lähes 1500m2, joten turvavälien pitäminen onnistuu varmasti. Emme valitettavasti voi varata koko tilaa ainoastaan lastenryhmien käyttöön, koska se tarkoittaisi, sitä, että aikuisjäsenemme eivät pääsisi neljänä arki-iltana tekemään yksityisvarauksia ollenkaan, koska lastenryhmiä on maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17-20 välillä.


Salin aulasta löytyy käsidesiä, joten muistutattehan lapsianne desinfioimaan kätensä ennen tuntia ja sen jälkeen. Ohjaajamme myös muistuttaa lapsia asiasta.


Toivotaan, että rajoitukset eivät laajenisi koskemaan lapsiin ja saisimme pidettyä ryhmät käynnissä vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Jos tilanne muuttuu, niin infoamme teitä asiasta.


Hyvää uutta vuotta 2022 kaikille ja toivotaan tästä hyvää treenivuotta meille kaikille!


Terveisin

OCR Factoryn väki