Lasten syksy 2022

Lasten syksyn 2022 tuntikalenteri


OCR Factoryn supersuositut lasten ja nuorten tunnit jatkuvat syksyllä 2022!


Uutuutena syksyllä starttaa tavoitteellisesti OCR:ää eli esteratajuoksua harjoitteleva ryhmä OCR MiniTeam. Ryhmään osallistuakseen ei tarvitse olla aiempaa kokemusta OCR:stä tai osata jotain tiettyjä lajitaitoja. Innostunut asenne esterataharjoittelua kohtaan riittää! Lisätietoa tuntikuvauksissa hieman alempana.Lasten ohjatut tunnit myydään kausittain eli aina joko syys- tai kevätlukukausi kerrallaan. Kurssit ovat kuitenkin myynnissä kurssin alkamisen jälkeenkin, jolloin verkkokaupppaan päivitetään ajankohtakohtainen hinta sekä sisältyvien tuntien lukumäärä. Jos jotain ryhmistä ei löydy verkkokaupasta, se tarkoittaa, että ryhmä on täynnä eikä siihen pysty enää ilmoittautumaan.


Syksyn 2022 kurssit:

  • TemppuMinit 6-8v. tiistaisin klo 18.00, alkaa 16.8., viimeinen kerta 13.12.
  • MiniNinjat 6-8v. keskiviikkoisin klo 17.00, alkaa 17.8., viimeinen kerta 7.12.
  • MiniNinjat 6-8v. lauantaisin klo 9.30, alkaa 20.8., viimeinen kerta 17.12.


  • TemppuJuniorit 9-12v. tiistaisin klo 17.00, alkaa 16.8., viimeinen kerta 13.12.​​​​​​​
  • OCR Juniors 9-12v. keskiviikkoisin klo 18.00, alkaa 17.8., viimeinen kerta 7.12.
  • OCR Juniors 9-12v. torstaisin klo 18.00, alkaa 18.8., viimeinen kerta 8.12. ​​​​​​​TÄYNNÄ!
  • OCR Juniors 9-12v. lauantaisin klo 10.30, alkaa 20.8., viimeinen kerta 17.12.


  • AcroCross Teens 13-15v. maanantaisin klo 19.00, alkaa 15.8., viimeinen kerta 12.12.
  • AcroCross Teens 13-15v. torstaisin klo 19.00, alkaa 18.8., viimeinen kerta 8.12.


  • OCR MiniTeam -kilparyhmä torstaisin klo 17.00 ja sunnuntaisin klo 11.00, alkaa 18.8., viimeinen kerta 15.12.OSTA lastenryhmät täältäMiniNinjat ja OCR Juniors

Tunnit pidetään OCR-, parkour- ja street workout -alueilla hyödyntäen niiden alueiden välineistöä. Tunneilla liikutaan monipuolisesti, kehitetään nopeutta, ketteryyttä ja kehonhallintaa hauskalla tavalla leikin ja seikkailun merkeissä.


TemppuMinit ja Temppu Juniorit:

Tunneilla liikutaan monipuolisesti, kehitetään nopeutta, ketteryyttä ja kehonhallintaa hauskalla tavalla leikin ja seikkailun merkeissä. Tuntien painopiste on erilaisissa kehonpainolla tehtävissä tempuissa ja taidoissa, kuten kuperkeikat, hypyt, loikat, käsilläseisonta ja tasapainoilu. Tunti sopii kaiken tasoisille lapsille. Tunnilla temppuillaan myös OCR-alueella (esterata-alueella).


AcroCross Teens

AcroCross on yhdistelmä erilaisia toiminnallisia kehonpainoliikkeitä, crosstraining-liikkeitä (wallball, box-hypyt, jne) sekä akrobatiasta tuttuja kehonpainoharjoitteita, kuten käsillä seisonnan harjoittelua, tasapainoa ja liikkuvuutta. Se kehittää tehokkaasti ja turvallisesti oman kehon tuntemusta, kehonhallintaa, voimaa ja ketteryyttä, sillä harjoituksissa ei käytetä raskaita lisäpainoja. Tunneilla temppuillaan myös OCR-alueella (esterata-alueella).

AcroCross sopii kaiken tasoisille nuorille, sillä liikkeet ja tekniikat opetetaan tunnilla perusteellisesti, minkä lisäksi ohjaaja suunnittelee tuntien sisällöt aina ryhmäläisten osaamistason mukaisesti.


OCR MiniTeam -kilparyhmä

Ryhmän lapset harjoittelevat OCR:ää tavoitteellisesti. Ryhmä on tarkoitettu noin 8-15 -vuotiaille lapsille. Ryhmään osallistuakseen ei tarvitse olla aiempaa kokemusta OCR:stä tai osata jotain tiettyjä lajitaitoja. Innostunut asenne esterataharjoittelua kohtaan riittää!

MiniTeam harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Heidän harjoittelunsa painottuu OCR:ssä tarvittavien ominaisuuksien kehittämiseen; voimaa, tasapainoa, räjähtävyyttä ja juoksua. Ryhmäläiset osallistuvat kauden aikana mahdollisimman moneen lapsille suunnattuun esteratatapahtumaan. Kilpaileminen on kuitenkin vapaaehtoista. Syyskaudella pääkilpailu on joulukuussa OCR Factorylla järjestettävä OCR Race lauantaina 10.12.2022. Ryhmää valmentaa Lotta Siekkinen. Kausimaksu 460€/32h, sis. lapselle vapaaharjoittelun muinakin kuin Perhetuntien aikana sekä -50% alennuksen joulukuun OCR Raceen. Kausimaksu on maksettavissa 1-5 erässä.Koko syyskausi maksaa 230€ ja sisältää 16 ohjattua tuntia (poikkeuksena OCR MiniTeam) sekä lauantain ja sunnuntain Perhetunnit klo 12-14, jolloin lapsi voi harjoitella tiloissamme vapaasti oman vanhemman/aikuisen valvonnassa. Tunnit ovat kestoltaan 55 minuuttia. Ohjaajina ryhmissä toimii Beda Rajapuro (maanantait), Kristiina Vuorvirta (tiistait ja keskiviikot), Lotta Siekkinen (torstait ja sunnuntait) ja Lauri Voutilainen (lauantait).

Kausi alkaa viikolla 33 ja päättyy viikolla 49/50. Ei tunteja syyslomaviikolla (vko 42).

Tunneille lapset tarvitsevat vesipullon sekä sisäliikuntavaatteet ja -kengät.


Vanhemmat voivat halutessaan odottaa joko aulassa tai juhla-/palaveritilassa, jos se ei ole kyseisellä hetkellä varattuna. Jokaisen lastentunnin aikana on samaan aikaan myös aikuisten tunti, joten vanhempi voi halutessaan hankkia myös itselleen jäsenyyden/10x-kortin/kertamaksun ja hyödyntää näin odotusajan itsekin treenaten.


Vakuutus

Lapsia ei ole vakuutettu OCR Factoryn puolesta ohjatuilla tunneilla eikä Perhetuntien aikana.


Poissaolot

Poissaoloja voi korvata toisen vastaavan ryhmän tunneilla sovitusti. Korvauskerrasta voi sopia laittamalla viestiä asiakaspalveluun info@ocrfactory.fi. Pidemmät kuin 4 viikon yhtäjaksoiset poissolot korvataan sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.


Paikan peruminen

Paikan ryhmässä voi peruuttaa vielä viimeistään kahden ensimmäisen ohjatun tuntikerran jälkeen. Tällöin maksettavaksi jää kertamaksu 17€/osallistumiskerta. Peruutus täytyy tehdä kirjallisesti sähköpostilla viimeistään 24 tunnin kuluessa toisesta ohjauskerrasta, jonka jälkeen peruutus ei ole enää mahdollista ja kausimaksu astuu voimaan.

Pidemmissä kuin 4 viikkoa yhtäjaksoisesti kestävissä sairaustapauksissa ryhmän peruuttaminen on mahdollista myös kesken kauden lääkärintodistusta vastaan. Tällöin korvataan jäljellä olevien ohjauskertojen hinta.OSTA LASTENryhmät TÄÄLTÄPERHETUNNIT

Perhetunnit ovat kaikille avoimia temmellystunteja, jolloin OCR Factoryn tilat ja välineet ovat lasten ja aikuisten käytössä. Perhetunnit on lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-14. (Kesäaikaan päivittäin klo 11-15.) Lapset liikkuvat luonnollisesti vanhempien/huoltajien vastuulla perhetuntien aikana. Lapsilla, joilla on voimassa oleva kausijäsenyys OCR Factoryn johonkin lapsiryhmään, on oikeus käydä temppuilemassa Perhetuntien aikana ilmaiseksi (voimassa vain syys- ja kevätkaudella, ei kesäaikaan).

OCR Factoryn aikuisten kuukausijäsenien perheenjäsenille ja lasten kurssilaisten vanhemmille ja sisaruksille perhetunnit ovat puoleen hintaan 9€/hlö (norm. 18€).

Jos aikuinen vain valvoo lapsen touhuja, pääsee hän maksutta perhetunneille. Perhetuntien aikana ei ole ohjattua toimintaa. Lapsen mukana oleva aikuinen on vastuussa lapsesta. Vanhemmat, jotka ovat antaneet suostumuksen yli 12-vuotiaalle lapselleen harjoitella itsenäisesti, ovat silti vastuussa lapsestaan.

Perhetuntien aikana tehdas on vapaasti käytössä myös muille omatoimiharjoittelijoille, mutta heidän kannattaa ottaa huomioon, että tilassa liikkuu myös lapsia.