Syntymäpäiväjuhlat, polttarit, kaveriporukan hauskanpito...


LASTEN SYNTYMÄPÄIVÄJUHLIA JÄRJESTETÄÄN SALIEN AIKAAN NORMAALISTI. TILA ON VARATTU TÄLLÖIN SYNTTÄRIPORUKAN YKSITYISKÄYTTÖÖN!

Meillä OCR Factoryssa järjestät hauskat pippalot! Oli sitten kyseessä lapsen syntymäpäiväjuhlat, ystävän polttarit tai ihan vain hauskanpito ystävien tai sukulaisten kesken, hauskanpito on taattu!

Tiloissamme on juhlahuone jopa 20 henkilölle 75 tuumaisella LED-televisiolla. Päräytä soimaan lasten suosikki musiikkivideot tai sankarin parhaat bilemusat. Tehtaamme hoitaa pientä purtavaa ja juotavaa juhlaväelle. Juhlimisen lomassa on kiva poiketa välillä temppuilemaan ja haastamaan itseään ninjaradalle.

Lasten juhlia on mahdollista järjestää viikonloppuisin perhetuntien aikana eli lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-14.


SYNTTÄRIPAKETIT & HINNAT

Lasten synttärit 2h

  • Hinta 20€/hlö
  • Sisältää tarjoilut: karkkia, keksejä, popcornia, sipsejä sekä mehua/limua koko juhlapoppoolle
  • Ohjelma: sisältää juhlatilan, OCR - ja ninjaratojen, juoksuradan sekä parkour- ja street workout -alueiden vapaan käytön ilman ohjaajaa
  • Lisämaksusta ohjaaja 30€/30min (60€/60min)
  • Osallistujamäärä: 6-18 hlöä
  • Muuta: Edellyttää vähintään yhden huoltajan/valvojan läsnäoloa
Varauskalenteri


Varauskalenterista pääset näkemään vapaana olevat synttäriajat ja tekemään varauksen.

Juhlat voit maksaa juhlapäivänä etukäteen verkkokaupassa tai juhlien jälkeen paikan päällä korttimaksulla.

MAKSA SYNTTÄRIT TÄSTÄ
Aikuisten ohjattuja juhlia voidaan pitää sopimuksen mukaan, mutta ainoastaan siten, etteivät ne häiritse yleisiä ohjattuja tunteja. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut aikuisryhmien juhlista, ja katsotaan mikä aika sopisi juuri teille.


Alla olevalla lomakkeella voit laittaa meille viestiä, mikäli olet kiinnostunut järjestämään aikuisten juhlia tiloissamme, tai kysyä lisätietoja juhlien järjestämisestä.


Lue lisää