RACE WEEKEND 11.-12.12.2021

HAASTA ITSESI, YSTÄVÄSI JA TYÖKAVERISI SYKSYN VAUHDIKKAIMPAAN TREENITAPAHTUMAAN!

ENSIMMÄINEN KAIKILLE AVOIN KISAVIIKONLOPPU SUOMEN UPEIMMASSA
TOIMINNALLISEN HARJOITTELUN KESKUKSESSA ON TÄÄLLÄ!


OCR Factory järjestää Suomen ensimmäiset avoimet OCR- sekä HYROX -kilpailut sisätiloissa ja sinut on kutsuttu mukaan!

Olitpa sitten satunnainen kuntoilija, innokas treenaaja tai eliittitason kilpailija, nyt on aika ottaa mittaa itsestä ja tulla kokeilmaan miltä kisaaminen Suomen upeimmassa toiminnallisen harjoittelun keskuksessa tuntuu.

Valittavanasi on kaksi vauhdikasta tapahtumaa, sekä kaksi sarjaa tasosi mukaan.

Osallistumismaksu 49€/kisa

​​​​​​​


HYROX

HYROX on nopeatempoinen urheilukilpailu, joka koostuu kahdeksasta kierroksesta. Jokainen kierros alkaa kilometrin juoksulla (meidän kisassamme 8x120m =960m), jonka perään suoritetaan jokin kahdeksasta ennakkoon määritellystä toiminnallisesta HYROX –liikkeestä. Lue lisää HYROXista täältä.

Race Weekend –kisan viralliset liikkeet ovat:

1) 1000m Skierg

2) 75/100x Etuheilautus kahvakuulalla (16/18/20kg)

3) 72m Burbeehypyt

4) 200m Farmarikävely (16/24/32kg)

5) 1000m Soutu

6) 96m Askelkyykkykkävely (10/20/25kg)

7) 75/100x Perhosvatsat

8) 75/100x Wall Ball -heitot (4/6/8kg)


Kisassa on sekä yleinen sarja että PRO –sarja. Liikkeiden toistomäärät menee seuraavanlaisesti: naiset/ naiset PRO & miehet & miehet PRO. Toisin sanoen osassa liikkeitä toistomäärä naisten yleisessä sarjassa 75 ja muissa sarjoissa 100.

Painot menee sarjakohtaisesti seuraavasti: naiset/ naiset PRO & miehet/ miehet PRO.


Virallisen HYROX-kisan kelkan työntö ja kelkan veto on kilpailussa korvattu käytännön syistä kahvakuulaheilautuksilla ja perhosvatsoilla.Lue lisää tapahtumasta täältä.
OCR RACE

OCR RACE on klassinen esteratajuoksukilpailu, jossa vuorottelevat lyhyet juoksuosuudet sekä erilaiset voimaa, ketteryyttä, nopeutta ja kestävyyttä vaativat esteet. OCR RACE on Suomen ensimmäinen sisällä järjestettävä OCR –kilpailu.
Kisassa on sekä perussarja että Pro –sarja.


Lue lisää tapahtumasta täältä.

OCR RACE su 12.12.

3 juoksukierrosta ja esteet vuorottelevat. Yhteensä noin 8km ja 21 estettä. PRO-sarjalaiset lähtee yksittäin 5 minuutin aikaerolla klo 11 lähtien. Yleisessä sarjassa saa lähteä yhtä aikaa kaverin kanssa niin halutessaan.

Sekä miesten että naisten sarjassa on yleinen sarja ja PRO-sarja. Molemmissa sarjoissa esteen suorittamatta jättäminen johtaa 20 burpeen rangaistukseen.

Yleisessä sarjassa kaikki apukeinot esteen suorittamiseen on sallittu (sivupalkkien ja korokeboxien käyttö, kaverin apu jne.). Yleisessä sarjassa osa esteistä on myös helpotettuja.

PRO-sarjassa kaikki esteet on suoritettava ilman apukeinoja ja esteiden sivutukia yms. Estettä saa yrittää suorittaa niin monta kertaa kuin tarve vaatii ja sen voi myös skipata 20 burpeella. PRO-sarjassa osa esteistä on vaativampia kuin yleisessä sarjassa (mm. este nro 4 on PRO-sarjassa Flying Monkey kun taas yleisessä sarjassa normaali Monkey Bar).


Kaikki RACE WEEKEND -kisoihin osallistuneet saavat muistoksi osallistumismitalin, kisaeväät sekä huikean kokemuksen. Lisäksi kummankin kisan sarjojen kolme parasta palkitaan.

Tarkempi kisainfo lähetetään osallistujille myöhemmin.

Kisaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä OCR Factoryllä.

​​​​​​​

Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Terveisin,

Team OCR FACTORY