RACE WEEKEND 11.-12.12.2021

HAASTA ITSESI, YSTÄVÄSI JA TYÖKAVERISI SYKSYN VAUHDIKKAIMPAAN TREENITAPAHTUMAAN!

ENSIMMÄINEN KAIKILLE AVOIN KISAVIIKONLOPPU SUOMEN UPEIMMASSA
TOIMINNALLISEN HARJOITTELUN KESKUKSESSA ON TÄÄLLÄ!


OCR Factory järjestää Suomen ensimmäiset avoimet OCR- sekä HYROX -kilpailut sisätiloissa ja sinut on kutsuttu mukaan!

Olitpa sitten satunnainen kuntoilija, innokas treenaaja tai eliittitason kilpailija, nyt on aika ottaa mittaa itsestä ja tulla kokeilmaan miltä kisaaminen Suomen upeimmassa toiminnallisen harjoittelun keskuksessa tuntuu.

Valittavanasi on kaksi vauhdikasta tapahtumaa, sekä kaksi sarjaa tasosi mukaan.

Ennakkoilmoittautumiset 30.10.2021 mennessä etuhintaan 39€ (norm. 49€).

HYROX

HYROX on nopeatempoinen urheilukilpailu, joka koostuu kahdeksasta kierroksesta. Jokainen kierros alkaa kilometrin juoksulla, jonka perään suoritetaan jokin kahdeksasta ennakkoon määritellystä toiminnallisesta HYROX –liikkeestä. Race Weekend –kisan viralliset liikkeet ovat: Skierg (1000m), etuheilautus kahvakuulalla, burbeehypyt, farmarikävely, soutu (1000m), askelkyykkykkävely, perhosvatsat ja wallball-heitot.
Kisassa on sekä perussarja että Pro –sarja.


OCR RACE

OCR RACE on klassinen esteratajuoksukilpailu, jossa vuorottelevat lyhyet juoksuosuudet sekä erilaiset voimaa, ketteryyttä, nopeutta ja kestävyyttä vaativat esteet. OCR RACE on Suomen ensimmäinen sisällä järjestettävä OCR –kilpailu.
Kisassa on sekä perussarja että Pro –sarja.

OCR RACE su 12.12.

3 juoksukierrosta ja esteet vuorottelevat. Yhteensä noin 8km ja 21 estettä. PRO-sarjalaiset lähtee yksittäin 5 minuutin aikaerolla klo 11 lähtien. Yleisessä sarjassa saa lähteä yhtä aikaa kaverin kanssa niin halutessaan.

Sekä miesten että naisten sarjassa on yleinen sarja ja PRO-sarja. Molemmissa sarjoissa esteen suorittamatta jättäminen johtaa 20 burpeen rangaistukseen.

Yleisessä sarjassa kaikki apukeinot esteen suorittamiseen on sallittu (sivupalkkien ja korokeboxien käyttö, kaverin apu jne.). Yleisessä sarjassa osa esteistä on myös helpotettuja.

PRO-sarjassa kaikki esteet on suoritettava ilman apukeinoja ja esteiden sivutukia yms. Estettä saa yrittää suorittaa niin monta kertaa kuin tarve vaatii ja sen voi myös skipata 20 burpeella.


Kaikki RACE WEEKEND -kisoihin osallistuneet saavat muistoksi osallistumismitalin, kisaeväät sekä huikean kokemuksen. Lisäksi kummankin kisan sarjojen kolme parasta palkitaan.

Tarkempi kisainfo lähetetään osallistujille myöhemmin.

Kisaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä OCR Factoryllä.

​​​​​​​

Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Terveisin,

Team OCR FACTORY