RACE WEEKEND TULEE JÄLLEEN 21.-22.5.2022!

HAASTA ITSESI, YSTÄVÄSI JA TYÖKAVERISI KEVÄÄN 2022 VAUHDIKKAIMPAAN TREENITAPAHTUMAAN!

VAUHDIKAS KAIKILLE AVOIN KISAVIIKONLOPPU SUOMEN UPEIMMASSA
TOIMINNALLISEN HARJOITTELUN TULEE JÄLLEEN!


Suomen ensimmäiset avoimet OCR RACE- sekä HYROX -kilpailut syksyllä 2021 olivat menestys.
Ja nyt ne saavat jatkoa kun Race Weekend tekee paluun OCR Factorylle 21.-22.5.2022!

Olitpa sitten satunnainen kuntoilija, innokas treenaaja tai eliittitason kilpailija, nyt on aika ottaa mittaa itsestä ja tulla kokeilmaan miltä kisaaminen Suomen upeimmassa toiminnallisen harjoittelun keskuksessa tuntuu.

Valittavanasi on kaksi vauhdikasta tapahtumaa, sekä kaksi sarjaa tasosi mukaan.

Osallistumismaksu 65€/kisa. (Lasten OCR-kilpailu 39€, HYROX-parikisa 55€/hlö)

Lauantain OCR-kisa alkaa klo 10.00 lasten kilpailulla ja aikuiset starttaavat noin klo 11.00 (riippuen lastenkisan osallistujamäärästä). Sunnuntain HYROX-kilpailun ensimmäiset lähdöt klo 11.00. Sali on suljettu muilta treenaajilta lauantaina klo 9-15 ja sunnuntaina klo 10-15


OCR RACE LAUANTAI 21.5.LASTEN SARjojen lisäinfo löytyy täältäAikuisten sarjojen lisäinfo löytyy täältä


​​​​​​​


OCR RACE on klassinen esteratajuoksukilpailu, jossa vuorottelevat lyhyet juoksuosuudet sekä erilaiset voimaa, ketteryyttä, nopeutta ja kestävyyttä vaativat esteet. OCR RACE on Suomen ensimmäinen sisällä järjestettävä OCR –kilpailu. Kisassa on sekä perussarja että Pro –sarja.​​​​​​​


Lähtö (ja maali) sijaitsee salin aulassa, josta lähdetään juoksuradalle. Kisa alkaa 3 kierroksen (yksi kierros 120m, kolme kierrosta 360m) juoksulla. Kokonaisjuoksumatka tulee olemaan noin 7km. Kolmen juoksukierroksen jälkeen kilpailija suorittaa esteen. Esteet on merkitty kisakarttakuvaan numeroin. Numerot on myös kiinnitetty jokaisen esteen kylkeen, mikä helpottaa suoritusjärjestyksen muistamista. Kisaesteet voivat muuttua vielä hieman alla olevasta kisakartasta.


Molemmissa kilpailusarjoissa estettä saa yrittää suorittaa niin monta kertaa kuin haluaa. Jos estettä ei yrityksistä huolimatta saa suoritettua, on molemmissa sarjoissa este mahdollista ohittaa sakkoburpeilla. Yleisessä sarjassa burpeita täytyy tehdä 10, PRO-sarjassa 15. Yleisessä sarjassa burpeet saa tehdä myös askeltaen hyppimisen sijaan.


OCR Race -kisassa on tänä vuonna myös lastensarjat: alle 12-vuotiaat ja 12-14-vuotiaat. 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat osallistuvat aikuisten sarjaan. Molemmissa lastensarjoissa on valitavana hupisarja ja kilpasarja. Molemmissa sarjoissa kaikki osallistujat saavat mitalin, mutta kilpasarjassa palkitaan mitalein vielä sarjan kolme parasta.

Lasten sarjassa esteitä on helpotettu ja juoksukierroksia tulee kolmen sijaan vain yksi, eikä niitä ole jokaisen esteen jälkeen. Hupisarjassa jokaista estettä ei ole pakko suorittaa ellei sitä osaa/halua, kilpasarjassa esteen voi ohittaa 10 burpeeliikkeellä (maassa mahallaan käynti ja hyppy ylös). 12-14 -vuotiaat saavat halutessaan osallistua myös aikuisten yleiseen tai PRO -sarjaan aikuisten säännöillä, jos kokevat pystyvänsä suorittamaan samat esteet kuin aikuiset ja jos juoksukuntoa riittää noin 7 kilometrin juoksuun.

Lastensarjojen OCR-kisan osallistumismaksu on 39€.HYROX SUNNUNTAI 22.5. (PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI)

HYROX on nopeatempoinen urheilukilpailu, joka koostuu kahdeksasta kierroksesta. Jokainen kierros alkaa kilometrin juoksulla (meidän kisassamme 8x120m =960m), jonka perään suoritetaan jokin kahdeksasta ennakkoon määritellystä toiminnallisesta HYROX –liikkeestä. Lue lisää HYROXista täältä.

Race Weekend –kisan viralliset liikkeet ovat:

1) 1000m Skierg

2) 48m Kelkan veto (75/100/150kg)

3) 72m Burbeehypyt

4) 200m Farmarikävely (16/24/32kg)

5) 1000m Soutu

6) 100m Askelkyykkykkävely (10/20/30kg)

7) 75/100x Perhosvatsat

8) 75/100x Wall Ball -heitot (4/6/9kg)


Kisassa on sekä yleinen sarja että PRO –sarja. Lisäksi kisassa on myös matalan kynnyksen parikilpailu, jossa kilpailijat suorittavat kisan kahden hengen joukkueissa, siten että kumpikin osallistuja suorittaa juoksuosuudet kokonaisuudessaan (yhdessä) mutta liikkeet (toistomäärä tai matka) suoritetaan jakaen suoritus haluatussa suhteessa osallistujien kesken.Sekaparit (mies-&naiskilpailija) kisaavat miesten yleisen sarjan painoilla ja toistomäärillä.


Liikkeiden toistomäärät menee seuraavanlaisesti: naiset/ naiset PRO & miehet / miehet PRO. Toisin sanoen osassa liikkeitä toistomäärä naisten yleisessä sarjassa 75 ja muissa sarjoissa 100.

Painot menee sarjakohtaisesti seuraavasti: naiset/ naiset PRO & miehet/ miehet PRO.

Virallisen HYROX-kisan kelkan työntö on kilpailussa korvattu käytännön syistä perhosvatsoilla.​​​​​​​Kaikki RACE WEEKEND -kisoihin osallistuneet saavat muistoksi osallistumismitalin, kisaevästä maalissa sekä huikean kokemuksen. Lisäksi kummankin kisan sarjojen kolme parasta palkitaan mitalein.

Tarkempi kisainfo julkaistaan myöhemmin.


Kisaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä OCR Factoryllä.

​​​​​​​

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoa asiakaspalvelusta info@ocrfactory.fi tai numerosta 044 4910 172.


Terveisin

Team OCR FACTORY